Bluebox rabattkod

Aktuella Bluebox rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till bluebox.se

Andra besökare tittade även på

Bluebox

Idén med Bluebox är att du ska kunna köpa presentförpackade gåvor – till någon annan eller till dig själv! – utan att behöva trängas i butiker.

Bluebox har ett brett sortiment av prylar och presenter med inriktning på det gulliga, roliga och lite annorlunda. Här hittar du bland annat presenter till födelsedagar och andra helger/högtider, och du kan också få med hälsningskort om du ska ge bort presenten. Allt som finns att beställa på sajten finns också i lager, så att du kan få din beställning det önskade datumet.

Bluebox är anslutna till REPA, vilket betyder att de tar producentansvar för de förpackningar, av bl.a. wellpapp, de använder och redovisar hur mycket de använder och betalar in förpackningsavgifter. Detta hjälper till att finansiera den rikstäckande insamlingen och återvinningen.

Har du en Bluebox rabattkod, men vet inte hur du ska använda den?

Lägg önskad vara i kundvagnen och följ betalningsprocessen som vanligt. När du kommer till sidan där du fyller i mottagarens adress, utskicksdatum m.m. så finns där ett fält där du fyller i rabattkoden. Bluebox-rabatten dras av från fakturan innan den skickas till dig, trots att det fulla beloppet visas i den automatiska orderbekräftelsen du får. Bluebox orderbekräftelse ska dock bekräfta att du fyllt i rabattkoden.

Rabatt från Bluebox

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Bluebox. En rabattkod hos Bluebox kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?