Bozzado rabattkod

Aktuella Bozzado rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt vid din första beställning

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på ditt köp

80% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 80% rabatt

Fri frakt

FRI FRAKT vid köp över 599 kr

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Bozzado

Vanliga frågor

Hur fungerar betalning hos Bozzado?

På Bozzado kan du betala på flera olika sätt för din bekvämlighet, inklusive Klarna, Swish, Faktura, Kort, delbetalning och direktbetalning via bank.

Vad gäller för frakt och leverans hos Bozzado?

Bozzado erbjuder frakt från 38 kronor och fri frakt vid köp över 599 kronor. De använder främst Instabox, Posten och Schenker för snabba leveranser, vanligtvis inom 1-3 dagar.

Vad är Bozzados returpolicy?

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online hos Bozzado, i enlighet med konsumentskyddslagstiftningen. Det är viktigt att varans originalförpackning är intakt vid retur.

Hur hanterar Bozzado reklamationer?

Vid reklamation, kontakta Bozzado snarast möjligt via e-post med ordernummer, beskrivning av problemet och bilder som visar skadan eller felet.

Vad händer med outlösta försändelser från Bozzado?

För outlösta försändelser debiteras en avgift för att täcka administration- och transportkostnader. Om värdet på försändelsen överstiger en viss gräns kan avgiften öka.

Utforska Bozzados mångsidiga värld

Innovativa produkter för varje behov

Bozzado erbjuder ett brett spektrum av produkter som omfattar allt från hushållsartiklar till lek- och pysselprodukter. Deras sortiment inkluderar smarta lösningar för hemmet och fritiden, vilket gör vardagen både enklare och roligare. För dig som älskar att vara kreativ finns det allt från färgglada pysselartiklar till pedagogiska leksaker.

Hälsa och träning i fokus

För hälsomedvetna kunder har Bozzado ett dedikerat utbud av produkter inom hälsa och träning, inklusive ett omfattande sortiment av kompressionsstrumpor. Dessa produkter är perfekta för att öka blodcirkulationen och ge stöd, särskilt för dem som leder en stillasittande livsstil eller spenderar långa timmar på kontoret.

Kundcentrerad service och support

Bozzado prioriterar kundtillfredsställelse genom att erbjuda snabba leveranser från sitt lager i Sverige, säkra betalningsalternativ och responsiv kundsupport. De garanterar kvalitet och tillfredsställelse med sina produkter, vilket understryks av deras nöjdkundgaranti som ger kunderna möjlighet att returnera produkter inom 14 dagar för full återbetalning.

Så här använder du din Bozzado rabattkod

  1. Hitta produkter: Utforska Bozzados sortiment och välj det du behöver för hemmet och mer.
  2. Lägg till produkter: När du hittar något du gillar, klicka på "Lägg till i varukorg".
  3. Gå till kassan: Klicka på kassikonen i högra hörnet för att fortsätta.
  4. Ange rabattkod: Klicka där det står "Har du en rabattkod? Klicka här för att ange din kod", skriv in din rabattkod och klicka på "Tillämpa rabattkod".
  5. Slutför köpet: Kontrollera det justerade priset och avsluta ditt köp.