Caliroots rabattkod

Aktuella Caliroots rabattkoder och erbjudanden för juni 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Caliroots

Utgångna rabattkoder från Caliroots

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på din beställning

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på accessoarer

20% rabatt
Rabattkod

Ytterligare 20% rabatt på rean

30% rabatt
Rabattkod

Ytterligare 30% rabatt på alla reaprodukter

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på din beställning

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt även på alla reavaror

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på ett helt köp

Vanliga frågor

Hur får jag 10% rabatt på mina köp hos Caliroots?

Prenumerera på Caliroots nyhetsbrev för att få 10% rabatt på alla produkter. Det är ett enkelt sätt att spara på ditt första köp och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och erbjudandena.

Vad gäller för leverans när jag beställer från Caliroots?

Caliroots strävar efter att möta alla leveranstider, men ibland kan förseningar ske på grund av oväntade omständigheter. Leveransen utförs av det fraktföretag som anges vid utcheckningen och omfattar även returfrakt. Eventuella fraktkostnader visas innan köpet slutförs. Du kan spåra ditt paket med ett spårningsnummer. Om du inte får en leveransbekräftelse, kontrollera ditt skräppostfilter och tveka inte att kontakta Caliroots vid eventuella frågor.

Hur fungerar retur- och bytesrätt hos Caliroots?

Du kan byta en vara genom att lägga en ny beställning och returnera den andra produkten för återbetalning. Om du behöver reklamera en produkt, kontakta Caliroots via e-post med en bild, ordernummer och en kort beskrivning. För returer erbjuder Caliroots 365 dagars gratis retur, och produkten måste vara i sitt ursprungliga skick. Följ instruktionerna för retur på Caliroots webbplats för att ladda ner en returetikett och få mer information om processen.

Vad behöver jag veta om att beställa från Caliroots?

För att handla hos Caliroots måste du vara minst 16 år och ha rätt att använda de betalningsmetoder som accepteras. När du lägger en beställning bekräftas den via e-post, och Caliroots utför en rutinmässig förhandsautorisering. Alla beställningar är beroende av tillgänglighet, och Caliroots kontaktar dig om det finns några problem med din beställning. Observera att det kan finnas tillfällen då en beställning måste avbrytas eller ett konto stängas på grund av misstänkt bedrägeri.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga på Caliroots?

Betalningsalternativen på Caliroots kan variera beroende på vilket land du handlar från. Tillgängliga alternativ inkluderar Klarna Checkout, PayPal, Shopify Payments och Svea Checkout. Information som delas med banker överförs krypterat för din säkerhet, och personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning för kundanalys, identifiering, kreditkontroller och marknadsföring.

Så här använder du din Caliroots rabattkod

  1. Utforska Caliroots: Hitta streetwear och sneakers.
  2. Gör dina val: Klicka på "Add to cart" för de produkter du vill ha.
  3. Fortsätt till kassan: Klicka på "Check out" via ikonen i högra hörnet.
  4. Ange rabattkod: I rutan märkt "Discount code", skriv in din kod och bekräfta med "Apply".
  5. Verifiera priset: Kontrollera att priset är reducerat innan du slutför köpet.