Carpetvista rabattkod

Aktuella Carpetvista rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till carpetvista.se

Andra besökare tittade även på

Carpetvista

Välkommen till världens största mattbutik!
Tack vare de möjligheter internet erbjuder kan du köpa handknutna mattor av högsta kvalitet till priser som tidigare inte har varit möjliga. CarpetVista.com lanserades i juni 2005 och drivs av CarpetVista AB, med säte i Malmö. Efter en snabb expansion är CarpetVista nu världens största mattbutik.

Störst utbud av handknutna mattor
Du har möjlighet att i lugn och ro bläddra bland 8000 unika mattor, i olika storlekar och kategorier. Utbudet omfattar 110 000 mattor och sträcker sig från nomad och klassiska mattor till moderna och de allra mest exklusiva silkemattor i miljonknutsklass. Det ger dig som kund ett urval du inte hittar någon annanstans. CarpetVistas sortiment består enbart av handknutna kvalitetsmattor.

Mattor av högsta kvalitet till bäst pris
Företaget vilar på en stabil specialutvecklad teknisk plattform och en mångårig erfarenhet inom företagets viktiga kompetensområden. En stor del av företagets logistik och administrativa rutiner är automatiserade, vilket kommer dig som kund till godo. De har ett nära samarbete med inköpare i länder som Iran, Indien, Pakistan, Nepal och Kina. Detta innebär att du får tillgång till mattor av högsta kvalitet till marknadens bästa pris. Tonvikten ligger på design och kvalité och de mattor som erbjuds har valts ut med stor omsorg och noggrannhet. Samtliga mattor kontrolleras noga både vid fotograferingen och innan distribution från Carpetvistas lager.

Viktiga sökord hos Carpetvista:
mattor, designmattor, klassiska mattor, pakistanmattor, afghanmattor, nomadmattor, bymattor, gabbeh persia, gabbeh indo, kelim, röllakan, dorri, moderna mattor, enfärgade mattor, exklusiva mattor, antika mattor, semiantika mattor, barnmattor, gallerimattor, tillbehör, orientaliska hemtextilier, alla mattor, tillfälligt parti, carpetvista

Rabatt från Carpetvista

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Carpetvista. En rabattkod hos Carpetvista kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?