Cellbes rabattkod

Aktuella Cellbes rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till cellbes.se

Utgångna rabattkoder från Cellbes

Andra besökare tittade även på

Cellbes

Cellbes är en välkänd svensk webbshop som erbjuder ett stort sortiment av kläder, underkläder, hemtextil och heminredning. Du hittar mode för både män, kvinnor och barn i alla åldrar. Cellbes är en del av Halens Holding AB – en av Sveriges ledande distanshandelskoncerner – och har sitt säte i Borås.

Kontakt

Har du frågor om din beställning eller frågor om Cellbes produkter? Du når dem enklast genom att antingen skicka ett e-postmeddelande till kundtjanst@cellbes.se alternativt så kan du ringa deras kundtjänst på 033-10 60 00. Deras öppettider är vardagar 8:00-20:00 och på helgen 10:00-15:00.

Du kan även Följa Cellbes på både Facebook och Instagram. Passa även på att prenumerera på Cellbes nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad bland de senaste nyheterna och ta del av exklusiva rabattkoder och erbjudanden.

Leverans och betalning

Cellbes levererar endast inom Sverige och lägsta ordervärde för en beställning ligger på 99 kr. Handlar du för över 800 kr så bjuder Cellbes på frakten. Om din beställning inte skulle överstiga 800 kr så tillkommer en fraktavgift på 55 kr. Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar hos Cellbes.

Cellbes erbjuder flera olika betalningsalternativ där du tryggt och enkelt kan betala för din beställning. Välj själv den betalningsmetod som passar ju dig bäst mellan konto, faktura, postförskott, Paypal eller betalkort.

Så använder du en rabattkod hos Cellbes

  1. Välj först ut vilka modeprodukter du vill handla hos Cellbes.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett fält med rubriken "Erbjudandekod".
  4. Fyll där i din Cellbes erbjudandekod och tryck sedan på knappen "OK".
  5. Kontrollera att din rabattkod har registrerats och gå sen vidare till betalningen.