Climbing247 rabattkod

Aktuella Climbing247 rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till climbing247.se

Utgångna rabattkoder från Climbing247

Andra besökare tittade även på

Climbing247

Climbing247 är specialiserade inom klättringsutrustning och annan utrustning inom friluftsliv. Här hittar ni kläder från de mest kända friluftsmärkena som till exempel Haglöfs och Fjällräven och klättringsutrustning från ledande märken som bland annat Black Diamond, DMM och La Sportiva.

Hos Climbing247 hittar ni allt från klätterkläder och klätterskor både för professionella yrkesklättrare och för hobbyklättrare. De har enkelrep för inomhusklättring, slingor, utrustning för is och snöklättring, tält, liggunderlag, ryggsäckar med mera. Climbing247 har med andra ord i stort sätt allt inom friluftsliv för den aktive. Climbing247 är ett svenskt familjeägt företag som säljer sina produkter över hela välden men med fokus på den svenska och nordiska marknaden.

Climbing247’s strävar efter att sätta kunden i första hand och erbjuder därför alltid fri frakt, snabba leveranser och 90 dagars öppet köp/bytesrätt. Dessutom erbjuder Climbing247 dig som kund även en unik nöjd kund garanti som innebär att du kan prova produkten i dess rätta element som till exempel testa din klättersele under rätt förhållande, är du inte nöjd har du möjlighet att inom 90 dagar byta till någon annan ny produkt.

Rabatt från Climbing247

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Climbing247. En rabattkod hos Climbing247 kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?