C More rabattkod

Aktuella C More rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till cmore.se

Utgångna rabattkoder från C More

Andra besökare tittade även på

C More

För dig som älskar TV, film och sport är C More det självklara valet. Du får tillgång till film, tv-serier och direktsänd sport direkt i din dator, tv, surfplatta och mobil. C More har ett stort utbud av exklusiva tv-premiärer av filmer, prisbelönta serier och exklusiva sändningar från de bästa internationella idrottsligorna. Perfekt för dig som älskar hockey eller fotboll!

Dra nytta av kampanjer och erbjudanden från C More för att få tillgång till dina favoritkanaler billigt. Välj ut ett paket som passar dig perfekt bland sportpaketen, filmpaketen och barnpaketen.

Streama sport, film och tv-serier

När du väljer C More som leverantör får du de senaste storfilmerna och tv-serierna utan reklamavbrott direkt till din dator, surfplatta eller telefon. Oavsett om du gillar sport, dokumentärer, serier eller film så kommer du alltid att hitta någonting bra att titta på hos Cmore.

Gå in på Cmore.se och skaffa det abonnemang som passar dig. Här finns till exempel sportsändningar med Allsvenskan, Elitserien, La Liga och ATP-tennis kommenterade av några av Sveriges främsta sportexperter. Du kan även få tillgång till playtjänsten C More Play och en unik playtjänst med fotbolls- och hockeymatcher. Ett abonnemang på C More Play blir också en perfekt present eller julklapp. Du tittar hur mycket du vill, när som helst och utan någon bindningstid.

Hos C More finns underhållning för hela familjen. Ni kan välja mellan allt från populära tv-serier från HBO, NBC och Sony och de senaste storfilmerna och biosuccéerna från Hollywood till nya dokumentärer och filmpremiärer varje vecka. I utbudet finns till och med en barnkanal där alla talar svenska.

Behöver du hjälp så kan du kontakta deras kundtjänst både via telefon och e-post. Ring dem på telefon: 0771 481 481 eller skriv till: info@cmore.se. Kundtjänstens öppettider är mellan kl. 10 till kl. 23.30. Vill du få löpande information från Cmore så har de ett eget nyhetsbrev och det går också att följa dem på både Facebook och Twitter.