Confident Living rabattkod

Aktuella Confident Living rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till confidentliving.se

Andra besökare tittade även på

Confident Living

Confidentliving.se (tidigare Internetmobler.se) levererar möbler och inredning på nätet utan mellanhänder till förmånliga priser, och det med bästa tänkbara service. Confident living minimerar deras kostnader genom att inte ha dyra lager- och butikslokaler.

Enkelhet, trygghet och funktion är något som Confidentliving.se fokuserar mycket på med hemsidans utseende. Confidentliving.se är uppbyggd för att Du enkelt och tryggt ska kunna beställa möbler och inredning på nätet. Internet möbler vill att Du ska kunna koppla av och njuta när du beställer från de.

Confidentliving.se kampanjkod? För att aktivera en Confidentliving Kampanjkod ska man trycka på "+ Avancerad kassa" då kommer en fält till rabattkod. Skriv in din Internetmöbler Kampanjkod och tryck sedan på räkna om!

Möbler och heminredning från etablerade varumärken

CONFIDENTLIVING.se är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet med fokus på varumärken och design. De satsar på en mångfald av såväl större som mindre internationella och svenska varumärken för många olika smaker och plånböcker. Med över 100 olika varumärken och produkter från ca 230 namngivna designers och designgrupper har man ett fantastiskt brett sortiment på tusentals produkter.

Hos Confident Living hittar du belysning, bord, hyllor och förvaring, inredningsdetaljer, mattor, mediamöbler, möbelgrupper, sittmöbler, sängar och trädgårdsmöbler. Med andra ord finns allt för alla hemmets olika rum och utrymmen, även barn- och ungdomsrum samt kontor. Till exempel utlovar man ett av Sveriges stöstra sortiment av trädgårdsmöbler. Confident Living säljer inga kopior utan endast etablerade varumärken med hög kvalitet.

I sortimentet ingår för att nämna några, bl.a. varumärken som Bleu Nature, Canadian Chairs, Dacore, Fatboy, GUBI, KLONG, Lorenzo Campanelli, Normann Copenhagen, OX Design, RED, Sia, Tunto och ZERO. Samt unika svenska märken som Anna Agger, Designstudion Söder och Lood, Lisa Bengtsson, Mr Fredrik, Sofie Sjöström och Wallmark formstudio. För dig som är nyfiken och vill lära dig mer tillhandahåller Confident Living en kort presentation av alla sina varumärken och designers.

Confident Livings sajt är tilltalande och inspirerande på ett sätt som för tankarna till en inredningstidning. På hemsidan hittar du alltid erbjudanden, nyheter och vad som är populärt just nu. Sökningar gör du lätt via produkter, varumärken, designers eller genom att välja vilket slags rum du shoppar för. Confident Living ger dessutom inredningstips och har en egen inspirationsblogg med fantastiska foton. Ännu bättre är att bloggar du själv kan du få din länk upplagd direkt från den produkt eller kategori du skrivit om.

Confident Living är ett svenskt företag (Confident Living Nordic AB) med huvudkontor i Stockholm. Ett showrum med begränsat utbud finns att besöka på Atlasgatan 8 i Stockholm. Confident Living är certifierade enligt Rådet för E-handels certifiering och har personlig kundtjänst via e-mail: info@confidentliving.se och telefon: 0123 - 77 00 00 mellan 09.00-17.00.

När det är dags att betala erbjuder Confident Living fyra olika enkla alternativ: Klarna faktura, Klarna delbetalning, förskottsbetalning via elektronisk faktura till bankgiro eller kortbetalning. Man accepterar såväl VISA, som MasterCArd, Maestro och Diners Club.

Confident Living går att följa på Facebook, Pinterest, Youtube och Twitter. På Facebook hittar du erbjudanden, kampanjer, utlottningar och dessutom roliga tävlingar som inte alltid finns på sajten.

Alltid fri frakt

Confident Living erbjuder alltid fri frakt hem till dig eller till närmaste postkontor när du handlar för minst 499 kr. Varor skickas via ett smart distributionssystem direkt från tillverkaren varför leverans tiden varierar för olika varor. Beräknad tid för just din vara hittar du nedanför priset för varje vara och varierar från normala en-två till tio veckor vid specialbeställningar.

Confident Living har samarbete med Posten och DB Schenker. Om du kan få din vara levererad direkt hem till dig eller till ett postkontor beror på storlek och volym av din beställning. Beställer man olika varumärken finns möjlighet till delleverans.

Ångerrätt på normala 14 dagar gäller. Confident Living ger dock ingen ångerrätt på varor som specialbeställts eller väsentligt ändrats enligt ditt önskemål. Confident Living betalar inte kostnaden för returfrakten när du ångrar ett köp. Glöm inte att originalemballage måste sparas och varan måste vara i absolut oanvänt skick.

Så använder du en rabattkod hos Confident Living

  1. Confident Livings rabattkoder använder du enkelt när du går till kassan.
  2. Längst upp ser du rubriken “Jag vill köpa” och under den “Jag har en rabattkod”.
  3. Där skriver du in din Confident Living rabattkod och trycker på knappen ”använd”.
  4. Du får då ett pop-up meddelande som bekräftar att din rabattkod från Confident Living aktiverats.