Dennis Maglic rabattkod

Aktuella Dennis Maglic rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till dennismaglic.se

Andra besökare tittade även på

Dennis Maglic

Hos DM kan du hitta kläder från de senaste trenderna både för kvinnor och män, som passar till alla tillfällen. Deras vision är att ha ett brett utbud till bra priser, och de garanterar produkter av hög kvalité. För DM är det viktig att du som kund är nöjd och därför har deras kundtjänst öppet dygnet runt!

Butik och e-handel

DM står för Dennis Maglic som är grundare till butiken. DM startade 2011 och hette då DM Retro och sålde vintage-kläder. Sedan 2016 är ”retro” borttaget från namnet och nu heter de endast DM då de inte längre säljer vintage-kläder. DM säljer kläder och accessoarer för modemedvetna kvinnor och män, och de följer alltid de senaste och mest efterfrågade trenderna. DM finns på nätet som en online-butik, men även som fysiska butiker i Stockholm och Malmö.

På deras hemsida kan du välja bland kategorierna kvinna, man, bästsäljare, nyheter och rea. Till kvinnor kan du bland annat hitta jackor & kappor, kjolar, byxor, klänningar, underkläder med mera som passar till alla tillfällen. Du kan även shoppa skönhet och accessoarer så som halsband, klockor, väskor osv. Till män hittar du kläder till olika tillfällen. I kategorierna bästsäljare, nyheter och rea finner du just det som orden beskriver.

Leverans och betalning

Leveranstiden hos DM är 1–5 vardagar från det att din beställning är gjord. Ditt paket skickas med posten och levereras vanligtvis hem till din brevlåda. Däremot om ditt paket är stort och inte får plats i brevlådan levereras det till ditt närmaste utlämningsställe. Frakten för detta alternativ är 59 kronor, men handlar du för över 500 kronor är frakten gratis. Du kan även välja att köpa till leveransalternativet express-leverans för 149 kronor. Beställer du innan klockan 15.00 en vardag så skickas ditt paket redan samma dag, förutsatt att dina varor finns i lager. Då har du din leverans normalt inom 1–2 vardagar.

I samarbete med Klarna erbjuder DM betalning via faktura, delbetalning och även kort och direktbandbetalning.

Kundservice

På DMs hemsida finns det en sida med vanliga frågor och svar. Vill ha svar på en fråga som inte finns med där, kan du enkelt kontakta dem genom att skicka ett e-mail.

Så använder du en rabattkod hos Dennis Maglic

  1. Välj först ut de produkter du vill handla och navigera dig vidare till kassan.
  2. Under dina produkter ser du ett fält med texten "Fyll i din rabattkod".
  3. Fyll i din Dennis Maglic rabattkod och kontrollera att du fått din rabatt.