Din Tårta rabattkod

Aktuella Din Tårta rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Din Tårta

Vanliga frågor

Hur fungerar ångerrätten hos Din Tårta?

Ångerrätten gäller inte för färskvaror som är personligt tillverkade. Om en vara anländer i dåligt skick ska kunden omedelbart fotografera varan och kontakta kundtjänsten via [email protected] för vidare assistans. Detta är undantaget när varan inte motsvarar förväntad kvalitet eller är skadad vid leverans.

Innehåller Din Tårtas bakverk allergener?

Alla bakverk från Din Tårta kan innehålla spår av nötter, sulfiter och mjölkprodukter. Det är viktigt för kunder med allergier att vara medvetna om detta. Bakverken tillverkas i Tyskland men inkluderar svensk moms på 12%.

Vilka betalningsalternativ erbjuder Din Tårta?

Din Tårta erbjuder flera betalningsmetoder, inklusive Klarna Faktura, kreditkortsbetalningar (Master Card, Visa, och American Express), Apple Pay, och PayPal. Det är viktigt att notera att vid försenade betalningar tillkommer påminnelseavgifter och dröjsmålsränta. Betalning med kreditkort eller PayPal sker omedelbart.

Vad innebär Din Tårtas leveransgaranti?

Vid val av leverans med DHL Express garanteras leverans till angiven adress på utlovat datum, givet att ingen varning för försenad leverans framkommit vid köptillfället. Om försening ändå sker, kompenseras kunden fullt ut för både varans pris och leveranskostnaden, förutsatt att varan inte mottas.

Hur hanterar Din Tårta reklamationer?

Om en produkt inte lever upp till förväntad kvalitet, ska kunden omedelbart kontakta Din Tårta. Varor som redan har förtärts eller använts accepteras inte för reklamation. Vid leverans med synliga och stora förpackningsskador bör varan inte tas emot, och kunden bör istället hänvisa till speditören, exempelvis DHL Express, för skadan.

Så här använder du din Din Tårta rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Hitta de perfekta tårtorna för dina speciella tillfällen på Din Tårta.
  2. Lägg till produkter: Välj de tårtor du vill köpa och klicka på "Lägg till i kundvagnen".
  3. Gå till kassan: När du är redo, klicka på "Till kassan" för att fortsätta med ditt köp.
  4. Använd rabattkod: I kassan, välj "Använd rabattkod", skriv in din kod och klicka sedan på "Använd rabatt" för att aktivera erbjudandet.
  5. Slutför köpet: Kontrollera att priset har reducerats och avsluta sedan ditt köp genom att följa instruktionerna.