Egensajt rabattkod

Aktuella Egensajt rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos EgenSajt.se

Erbjudande
Erbjudande

Prisvärt webbhotell - Från 28 kr/mån

Utgångna rabattkoder från Egensajt

Erbjudande
Erbjudande

Registrera domän för endast 40 kr i årsavgift

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på hela din beställning!

EXKLUSIV RABTTKOD - Spara hela 30% på din beställning när du använder rabattkoden vid beställning!

Vanliga frågor

Processen för att Flytta en Domän till Egensajt

Kunder som önskar flytta sina domäner till Egensajt behöver först inhämta en EPP-kod från sin nuvarande värd eller registrar. Efter att ha erhållit denna kod, kan kunderna enkelt lägga till sina domäner i Egensajts kontrollpanel under avdelningen 'Domäner' och sedan följa anvisningarna för en lyckad överföring.

Inställningar för E-post hos Egensajt

För IMAP används imap.egensajt.se (Port SSL/TLS: 993, STARTTLS: 143), och för POP är det pop.egensajt.se (SSL/TLS: 995, STARTTLS: 110). Uppgifter för utgående e-post är smtp.egensajt.se (SSL/TLS: 465, STARTTLS: 587). Dessa inställningar säkerställer att e-postkommunikationen fungerar smidigt och säkert.

Betalningsalternativ hos Egensajt

Egensajt erbjuder en rad betalningsalternativ för sina kunder, inklusive bankgiro, banköverföring, kreditkort, PayPal, Payson, och Swish. Dessa alternativ finns tillgängliga för att möta olika kunders preferenser och behov.

Användningen av Redis hos Egensajt

Redis, en databas som förvarar data i serverns minne, används hos Egensajt för att öka hastigheten på webbsidor som till exempel Wordpress. Detta bidrar till snabbare laddningstider och en mer effektiv användarupplevelse.

Support och Kundservice hos Egensajt

Egensajt har en dedikerad supportavdelning för att hantera tekniska och betalningsrelaterade frågor. Kunden kan förvänta sig hjälp med en rad ärenden genom att kontakta supporten eller använda den omfattande kunskapsbasen som finns tillgänglig på deras hemsida.

Så här använder du din Egensajt rabattkod

  1. Välj webbhotell: Navigera genom Egensajts utbud och välj det webbhotell och domännamn som passar dina behov.
  2. Kundvagnen: När du valt dina produkter, gå till din kundvagn. Under de listade produkterna hittar du ett fält märkt "Ange ev. rabattkod här".
  3. Ange rabattkod: Skriv in din Egensajt rabattkod i det angivna fältet och klicka på "Spara" för att tillämpa den på din beställning.
  4. Kontroll av rabatt: Innan du fortsätter till betalning, kontrollera att rabatten har dragits av från din totalsumma.
  5. Gå till betalning: När du ser att rabatten har tillämpats korrekt, fortsätt till betalning för att slutföra ditt köp.