Elcykelpunkten rabattkod

Aktuella Elcykelpunkten rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

3500 kr rabatt
Rabattkod

Få 3500 kr rabatt på alla elcyklar!

10% rabatt
Erbjudande

10% rabatt på din beställning

Erhåll en rabattkod som ger dig hela 10% rabatt på din beställning när du tecknar Elcykelpunktens nyhetsbrev!

Erbjudande

REA - fynda bland mängder av elcyklar!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Elcykelpunkten

Vanliga frågor

Hur snabbt levereras min elcykel?

Elcykelpunkten strävar efter snabb leverans. För lagervaror tar det normalt 1-3 dagar, och 3-5 dagar för adresser på Gotland eller i Norrland. Vid beställning till butiken i Stockholm sker leverans varje torsdag.

Vad ingår när jag köper en elcykel?

Innehållet varierar mellan olika cykelmodeller. Generellt ingår batteri och laddare. Trampor medföljer vanligen för standard-, hybrid-, låd- och hopfällbara cyklar, medan de för gravel- och mountainbikes ofta köps separat.

Måste jag montera något på cykeln själv?

Vid hemleverans är cykeln förmonterad till cirka 95%. Du behöver justera och säkra styret, sadeln, montera trampor och eventuellt en cykelkorg. Cyklar hämtade i butik är helt färdigmonterade.

Hur hanterar jag returer och reklamationer?

Kontakta kundservice för att få en returfraktsedel vid returer. Reklamationer hanteras genom Elcykelpunktens reklamationsformulär, tillgängligt på deras webbplats.

Finns möjligheten för kvällsleverans eller butikshämtning?

Ja, Elcykelpunkten erbjuder kvällsleveranser i de flesta städer. Dessutom kan beställningar hämtas i butiken eller på utlämningsställen/terminaler, beroende på paketets storlek.

Elcykelpunkten - Upptäck världen av elcyklar

Ett brett sortiment av elcyklar:

Elcykelpunkten erbjuder en mångsidig samling av elcyklar för olika behov och preferenser. Här finner du allt från stadscyklar perfekta för vardagliga resor i stadsmiljö, till terrängcyklar för äventyr ute i naturen. Sortimentet inkluderar kvalitetsmärken som Crescent, Monark och Scott, vilket garanterar en bekväm och hållbar cykelupplevelse för alla cyklister.

Tillbehör och service:

Utöver elcyklar har Elcykelpunkten ett omfattande utbud av tillbehör och utrustning. Detta innefattar allt från hjälmar och lås till cykelkorgar och belysning, vilket säkerställer en säker och njutbar cykeltur. De tillhandahåller även professionell service och underhåll för din elcykel, så att du alltid kan räkna med en cykel i bästa skick.

Anpassad shoppingupplevelse:

Elcykelpunkten strävar efter att ge varje kund en personlig och tillfredsställande shoppingupplevelse. Med utförliga produktbeskrivningar, kundrecensioner och en tillgänglig kundtjänst, blir det enkelt och säkert att välja rätt elcykel. De erbjuder också smidiga betalnings- och leveransalternativ, för en bekymmersfri onlinehandel.

Så här använder du din Elcykelpunkten rabattkod

  1. Välj produkter: På Elcykelpunkten, välj önskade artiklar och klicka på “Lägg till i varukorgen”.
  2. Gå till kassan: Klicka på “Till kassan” när du är redo att fortsätta.
  3. Rabattkod: Ange din rabattkod i fältet “Har du en rabattkod?” och klicka “Använd rabattkod”.
  4. Kontrollera rabatt: Se till att rabatten har applicerats på totalsumman.
  5. Slutför köp: Följ instruktionerna för betalning och avsluta ditt köp.