ELON rabattkod

Aktuella ELON rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos ELON

Vanliga frågor

Hur fungerar garantin på produkter köpta hos Elon?

När du köper en produkt med Elon 5-årsgaranti, gäller garantin i fem år från inköpsdatumet. För att nyttja garantin behöver du visa upp det ursprungliga inköpskvittot. Garantin täcker fel orsakade av material- eller tillverkningsfel och gäller endast varor köpta för privat bruk. Garantitiden förlängs inte vid reparation eller utbyte av delar under garantiperioden.

Vilka produkter omfattas av Elons 5-års garanti?

Elons 5-års garanti gäller för utvalda vitvaror. För att se vilka produkter som omfattas av garantin kan du besöka en Elon-butik eller elon.se. Informationen är lättillgänglig och hjälper dig att identifiera de produkter som erbjuder denna extra trygghet.

Vem ansvarar för service och reparation under garantitiden?

Service och reparationer under garantitiden utförs av auktoriserade serviceverkstäder anslutna till respektive leverantör. Detta säkerställer att din produkt får professionell och kvalificerad service i händelse av ett garantianspråk.

Vilka betalningsalternativ erbjuder Elon?

Elon samarbetar med Klarna Bank AB för att erbjuda flera flexibla betalningsalternativ. Dessa inkluderar direktbetalning, faktura, delbetalning, och andra Klarna-tjänster som anpassas efter dina behov. Observera att tillgängliga betalningsalternativ kan variera beroende på specifika beställningar och att Klarnas villkor gäller.

Hur hanteras leverans och fraktkostnader vid köp från Elon?

Elon erbjuder olika leveransalternativ, där kostnader och beräknat leveransdatum specificeras för varje beställning. Leveransmöjligheter kan variera beroende på produkt och leveransadress. För beställningar som inte hämtas ut debiteras en avgift på 199 kr. Detaljerade leveransvillkor finns att läsa i Elons leveransvillkor, vilka är en del av köpeavtalet.

Så här använder du din ELON rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Besök ELON för ett brett utbud av hemelektronik och vitvaror.
  2. Välj produkter: När du hittat vad du behöver, klicka på "Lägg i kundvagn".
  3. Gå till kassan: Klicka på kundvagnsikonen i högra hörnet och välj "Gå till kassan".
  4. Använd rabattkod: Hitta fältet "Har du en rabattkod?", ange din kod och klicka sedan på "Tillämpa rabatt".
  5. Bekräfta köp: Kontrollera det nya, lägre priset innan du avslutar och bekräftar ditt köp.