Euroflorist rabattkod

Skicka blommor och presenter – EuroFlorist är Europas största nätverk med 10 000 professionella florister och blomsterbutiker för blomstertjänster och banbrytande på internet när det gäller blomsterförsäljning. Skicka blommor, buketter, rosor, liljor, tulpaner, dekorationer, växter, kransar, presenter, choklad eller blomsterkort med 100 % nöjd kundgaranti.

EuroFlorists har som uppdrag att göra det möjligt för kunder överallt i Europa, antingen de är privatpersoner eller företag, att på ett kostnadseffektivt sätt skicka blommor vart som helst i världen. Med sina floristmedlemmar arbetar EuroFlorist för att bli den mest tillförlitliga och mest innovativa partnern i blomsterbranschen.

Euroflorist Rabattkod

Om du har erhållit en Euroflorist rabattkod ansvarar du personligen för denna. Euroflorist rabattkoden kan du använda för att få rabatt vid blomsterköp vid ett köptillfälle. I varukorgen hitta du en fält med namnet "Rabattkod" - det är här du ska klistra in koden.

Rabattkoder från Euroflorist

Kampanj
Gäller till och med 2017-06-30

30% rabatt på de populäraste buketterna!

Tidigare erbjudanden

10% rabatt
Erbjudandet utgick 2017-05-28

10% rabatt på valfri bukett

Om rabattkoder från Euroflorist

Störst i Europa på blombud

Euroflorist är ditt blomsterbud på nätet. Du kan skicka blommor för alla tillfällen som levereras samma dag! Euroflorist finns i 11 länder i Europa och samarbetar med Teleflor International, vilket gör att du kan skicka blommor över hela världen! Hos Euroflorist är det enkelt att beställa blommor som passar alla tillfällen. Med Euroflorists 100 % nöjd kund-garanti kan du vara säker på att du alltid får en unik gåva, handplockade färska blommor, som levereras till rätt ställe och i rätt tid.

Euroflorist är ett blomsterbud på nätet. Euroflorist har 30 års erfarenhet i blomsterbranschen. Förutom i Sverige finns Euroflorist i Belgien, Danmark, Frankrike, Nederländerna, Irland, Norge, Polen och Österrike. Euroflorist samarbetar med Teleflor International, vilket är ett nätverk med över 54.000 florister världen över.

Leverans samma dag

Hos Euroflorist kan du få levereras av din bukett redan samma dag som du lägger din beställning. Det gäller om du lägger beställningen innan kl. 13 för leveranser inom Sverige och innan kl. 11 för leveranser utomlands. I vissa fall kan du behöva lägga din beställning en dag innan önskad leverans.

Euroflorist har 100 % nöjd kund-garanti. Det betyder att din bukett görs av utvalda florister som skapar en unik gåva för dina nära och kära, att alla blommor är färska och en säker leverans, så att din bukett kommer fram på rätt ställe i rätt tid.

Betalning kan göras med VISA, MasterCard, Klarna faktura, American Express och PayPal. Du kan alltid kontakta kundtjänsten på Euroflorist om du har frågor på telefon: 040-602 00 20. Följ Euroflorist på Facebook, Instagram, Pinterest, Google+, Twitter och Flickr. Där hittar du inspiration och erbjudanden. Du kan också anmäla dig till nyhetsbrevet på euroflorist.se.