Euromaster rabattkod

Aktuella Euromaster rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

25% rabatt
Erbjudande

Aktuella kampanjer - Upp till 25% rabatt

Erbjudande

Förvara dina däck på Euromasters däckhotell med full service

Utgångna rabattkoder från Euromaster

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på däck från Kumho

Störst på däck

Euromaster är Europas och Sveriges största däckedja. Hos dem har man djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceutbud. Hos Euromaster hittar du marknadens bredaste sortiment av däck, fälgar och tillbehör. Dessutom erbjuder Euromaster rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Euromaster har över 80 års erfarenhet inom branschen och finns tillgängliga hos över 100 orter i Sverige.

Gå in på Euromaster.se och shoppa däck till ditt fordon genom att ange ditt registreringsnummer i sökfunktionen. Det går också att söka genom bilmodell. Välj sedan om du är ute efter sommardäck, vinterdäck eller dubbdäck. Sen bokar du enkelt och smidigt tid för att lägga på dina nya däck direkt på webbsajten. Du kan också leta efter aktuella kampanjer bland annonser längre ner på hemsidan. Hos Euromaster garanterar man att du alltid får rätt däck till din bil, kan avbetala dina köp och de har också däckhotell för de däck som inte är i säsong. Euromaster tillhandahåller också tjänster som hjulinställning, hjultvätt, balansering med mera. Missa inte deras Outlet-avdelning där man kan göra riktigt bra och stora fynd.

Leverans direkt till verkstad

Euromaster är Certifierade för Trygg e-handel och erbjuder trygga betalningsalternativ. Du har också möjlighet att delbetala genom att ansöka om ett Euromasterkort i samarbete med Resurs Bank. Leverans sker endast inom Sverige och till den verkstad kunden angett som förval.

Behöver du hjälp så kontakta kundtjänsten hos Euromaster. Ring på telefon: 0770 17 16 01. De har öppet måndag-fredag kl. 07:00-16:00. Det går också bra att skicka fråga via e-post till dem.