Gift2day rabattkod

Aktuella Gift2day rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till gift2day.se

Utgångna rabattkoder från Gift2day

Andra besökare tittade även på

Gift2day

Gift2day erbjuder uppvaktning samma dag genom sitt rikstäckande distributionsnät av blommor i Sverige. Företaget ägs av Euroflorist vilket möjliggör att du kan beställa blommor på morgonen och få dem levererade samma eftermiddag.

Du kan även beställa choklad, presenter eller upplevelser. Bara betala i kassan så sköter Gift2day sedan resten och ser till att den du önskar att uppvakta får sin present vid önskat tillfälle genom personlig leverans eller via postpaket. Inslagning och kort ingår.

Presenter direkt till mottagaren

Genom webbplatsen Gift2day köper och skickar du blommor, presenter och choklad direkt till mottagaren. De har ett brett utbud och garanterar högsta kvalitet på alla sina gåvor. Företaget ägs av Euroflorist och kan på så sätt erbjuda leverans samma dag med blombud i hela Sverige. Gift2day hjälper dig att leverera perfekta presenter till alla typer av högtider som födelsedag, julhälsning, julklapp, morsdag, farsdag, jubileum o.s.v. Skicka choklad, blommor och presenter till vänner, familj, kollegor och kunder genom Gift2day. Med deras hjälp underlättas din vardag, samtidigt som du sprider glädje.

Gå in på Gift2day.se och shoppa presenter för alla åldrar och smaker med fokus på choklad, sötsaker och blommor. Navigera genom menyn längst upp på sidan. Där hittar du kategorierna: erbjudanden, blommor, presenter, choklad och gott, smartbox och information. I sortimentet ingår förutom blommor och choklad även spel, pussel, nallar och upplevelser. Alla gåvor skickas i en fin presentask tillsammans med en personlig hälsning i ett vackert kort. Du bestämmer själv vilket datum presenten ska skickas.

Leverans av blommor samma dag

Hos Gift2day betalar du med bank- eller kreditkort alternativt mot faktura. De accepterar betalning med VISA Mastercard, Diners eller AMEX. Faktureringen sköts av Klarna. Det tillkommer en faktureringskostnad på 35 kronor vid fakturering och du får fakturan som en pdf fil. De garanterar leverans av blommor på samma dag om de mottagit din beställning tidigare än kl. 12 på vardagar och kl. 11 på lördagar. Perfekt för dig som är sent ute. De kan däremot inte garantera leverans på söndagar och helgdagar. Normal leveranstid för choklad och presenter är 1-3 arbetsdagar. De levererar även till sjukhus.

Gift2day håller till i Malmö och har kundtjänst på telefon: 040-602 00 05. Det går också att kontakta dem via epost: info@gift2day.se. Vill du ha mer information från Gift2day så kan du prenumerera på deras egna nyhetsbrev.

Så använder du en rabattkod hos Gift2day

  1. Gift2day ger ibland ut rabattkoder. Din Gift2day rabattkod använder du i kassan. Nedanför knappen "Gå till betalning" klickar du i en ruta för din rabattkod.
  2. Skriv in din rabattkod från Gift2day i fältet och klicka sedan på "Beräkna".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.