Golvpoolen rabattkod

Golvpoolen är ett svenskt företag som funnits med ända sedan 1990 och hade endast golv som produktgrupp. 1997 bytte företaget och Golvpoolen fick en ny och bredare vision.

Idag anser Golvpoolen.se sig själva som störst, bäst och smartast. De erbjuder idag ett riktigt stort och brett sortiment inom kakel, badrumsinredning och trägolv. Alla deras produkter finns alltid i lager och redo för att levereras.

Rabattkoder från Golvpoolen

star Exklusiv
5% rabatt
Gäller tills vidare

5% rabatt på hela sortimentet

75% rabatt
Gäller tills vidare

OUTLET - Spara upp till 75%

Tidigare erbjudanden

20% rabatt
Erbjudandet utgick 2017-06-30

20% rabatt på allt från Vedum

Om rabattkoder från Golvpoolen

Kvalitetspolicy

Golvpoolen är välkända bland konsumenter att leverera riktigt bra kvalitet på deras produkter och dessutom erbjuda en bra service. Golvpoolen lägger mycket energi på att utbilda sin personal för att kunna hjälpa er kunder på bästa möjliga sätt.

Leverans

Golvpoolen erbjuder alltid fri frakt oavsett vad du beställer! Din beställning levereras direkt till den adress du uppgav vid beställningen.

Så här levereras dina varor

Trots de redan riktigt konkurrenskraftiga priser Golvpoolen.se erbjuder så kan du spara ytterligare pengar genom att använda en golvpoolen rabattkod. Här på rabatt.se samlar vi alla de bästa erbjudandena, kampanjer och rabattkoder för Golvpoolen.se