Greatdays rabattkod

Aktuella Greatdays rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till greatdays.se

Utgångna rabattkoder från Greatdays

Andra besökare tittade även på

Greatdays

Hos Greatdays.se köper du upplevelser och upplevelsepresenter till dig själv och andra. Det kan vara t.ex. födelsedagspresenter, bröllopspresenter eller företagspresenter till dina anställda. Hos Greatdays hittar du ett stort utbud av upplevelser för alla åldrar och smaker.

Great Days är ett svenskt företag med två egna butiker i Stockholm. Du hittar också ett stort antal återförsäljare runt om i landet t.ex. på ICA affärer. Lättast är det dock så klart att boka via nätet. I deras nätbutik hittar du massor av upplevelsepresenter inom natur, motor, äventyr, mat och dryck, kultur, familj med flera kategorier.

Upplevelser på nätet

Greatdays är ett svenskt företag som säljer upplevelser. De har som målsättning att erbjuda de de allra bästa upplevelserna på marknaden för alla olika smaker. Dessutom vill de göra det så enkelt och trevlig som möjligt att köpa en upplevelsepresent att ge bort och sen likaledes enkelt för mottagaren att boka och utnyttja sin present.

Hos Greatdays hittar du upplevelser i kategorier som motor, natur, relax, sport och fritid, äventyr, vatten, luft, mat och dryck, kultur och familj. Med andra ord finns något för alla åldrar och personligheter. Populära alternativ är t.ex. helikoptersightseeing, middag på Swedish taste eller vad sägs om en alltid lika uppskattad massage. Greatdays produkter är perfekta som bröllops-presenter, födelsedagspresenter eller bara för att skämma bort någon.

På Greatdays.se letar du enkelt reda på vad du vill ge bort eller ha själv genom att använda dig av navigationsfältet längst upp på hemsidan eller genom att klicka på någon av de populäraste alternativen just nu. Har du svårt att bestämma dig eller känner dig osäker på vad mottagaren av din present egentligen vill ha går det också bra att köpa ett presentkort.

När du sedan är dags att betala kan du välja att antingen betala med kort VISA eller Mastercard eller att betala mot faktura. Great Days har trygg e handelscertifiering från Svensk Distanshandel och dina kortbetalningar hanteras säkert via DIBS Secure Payment. Alla köp kopplas till DIBS säkra betalserver vilket innebär att kortnummer och övrig betalnings information går direkt till DIBS och din bank. Ingen personal hos Greatdays tar del av denna information vilket ökar säkerheten för dig som kund. Betalning mot faktura hanteras av Svea Ekonomi och fakturan skickas till din folkbokföringsadress.

Snygg presentask

Din upplevelsepresent skickas sen i en snygg presentlåda direkt till mottagaren eller hem till dig. Frakten ingår men om du skulle behöva går det också att betala extra för att få expressfrakt. Behöver du komma i kontakt med Greatdays går det att nå deras kundtjänst mellan kl 10.00 16.00 på vardagar på telefon 08-120 80 740. Du kan också kontakt dem via kontaktformulär på sajten.

Erbjudanden och nyheter från Greatdays kan du få genom att skriva upp dig på att få deras nyhetsbrev. Du kan också följa dem på Facebook, Instagram och Youtube.

Så använder du en rabattkod hos Greatdays

  1. I varukorgen finns rubriken "Att betala". Under denna ser du en text i grönt "Använd en kampanjkod". 2. Klicka på denna text så uppkommer ett fält där du skriver in din kampanjkod.
  2. Klicka därefter på "Lägg till" och kontrollera att du fått din rabatt genom att titta på summan till höger.