Greatdays rabattkod

Aktuella Greatdays rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning

Få 10% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

Erbjudande

Presentkort på Upplevelser

Utgångna rabattkoder från Greatdays

25% rabatt
Erbjudande

25% rabatt på 15 utvalda upplevelser

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på din beställning

15% rabatt
Rabattkod

4 olika kryssningar med 15% rabatt

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt för nya kunder

Ange rabattkoden i kassan för att ta del av erbjudandet, gäller endast nya kunder!

15% rabatt
Erbjudande

15% rabatt på utvalda upplevelser

Alla hjärtans dag - Få 15% rabatt på utvalda upplevelser!

25% rabatt
Erbjudande

Black Friday - 25% rabatt på upplevelser

Passa på medan det är 25% rabatt!

Rabattkod

15% på hela sortimentet

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på hela sortimentet

Black Friday!

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på hela sortimentet!

Fri frakt

Fri frakt under hela september!

Upplevelser på nätet

Greatdays är ett svenskt företag som säljer upplevelser. De har som målsättning att erbjuda de de allra bästa upplevelserna på marknaden för alla olika smaker. Dessutom vill de göra det så enkelt och trevlig som möjligt att köpa en upplevelsepresent att ge bort och sen likaledes enkelt för mottagaren att boka och utnyttja sin present.

Hos Greatdays hittar du upplevelser i kategorier som motor, natur, relax, sport och fritid, äventyr, vatten, luft, mat och dryck, kultur och familj. Med andra ord finns något för alla åldrar och personligheter. Populära alternativ är t.ex. helikoptersightseeing, middag på Swedish taste eller vad sägs om en alltid lika uppskattad massage. Greatdays produkter är perfekta som bröllops-presenter, födelsedagspresenter eller bara för att skämma bort någon.

På Greatdays.se letar du enkelt reda på vad du vill ge bort eller ha själv genom att använda dig av navigationsfältet längst upp på hemsidan eller genom att klicka på någon av de populäraste alternativen just nu. Har du svårt att bestämma dig eller känner dig osäker på vad mottagaren av din present egentligen vill ha går det också bra att köpa ett presentkort.

När du sedan är dags att betala kan du välja att antingen betala med kort VISA eller Mastercard eller att betala mot faktura. Great Days har trygg e handelscertifiering från Svensk Distanshandel och dina kortbetalningar hanteras säkert via DIBS Secure Payment. Alla köp kopplas till DIBS säkra betalserver vilket innebär att kortnummer och övrig betalnings information går direkt till DIBS och din bank. Ingen personal hos Greatdays tar del av denna information vilket ökar säkerheten för dig som kund. Betalning mot faktura hanteras av Svea Ekonomi och fakturan skickas till din folkbokföringsadress.

Snygg presentask

Din upplevelsepresent skickas sen i en snygg presentlåda direkt till mottagaren eller hem till dig. Frakten ingår men om du skulle behöva går det också att betala extra för att få expressfrakt. Behöver du komma i kontakt med Greatdays går det att nå deras kundtjänst mellan kl 10.00 16.00 på vardagar på telefon 08-120 80 740. Du kan också kontakt dem via kontaktformulär på sajten.

Erbjudanden och nyheter från Greatdays kan du få genom att skriva upp dig på att få deras nyhetsbrev. Du kan också följa dem på Facebook, Instagram och Youtube.

Så här använder du din Greatdays rabattkod

  1. I varukorgen finns rubriken "Att betala". Under denna ser du en text i grönt "Använd en kampanjkod". 2. Klicka på denna text så uppkommer ett fält där du skriver in din kampanjkod.
  2. Klicka därefter på "Lägg till" och kontrollera att du fått din rabatt genom att titta på summan till höger.