G-Star rabattkod

Aktuella G-Star rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

20% rabatt
Erbjudande

REA - 20% rabatt på utvalda produkter för män

Fynda bland G-Stars rea-avdelning!

20% rabatt
Erbjudande

REA - 20% rabatt på utvalda produkter för kvinnor

Fynda bland G-Stars rea-avdelning!

Fri frakt

Få 10% rabattkod och fri frakt på ditt köp

Just nu får nya prenumeranter en rabattkod när de går med i nyhetsbrevet.

Utgångna rabattkoder från G-Star

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på hela din beställning

30% rabatt
Erbjudande

Sommarrea - Upp till 30% rabatt

Jeans sedan 1989

G-star RAW är ett holländskt jeansmärke som sedan 1989 har skapat denim i innovativa modeller. De har också blivit uppmärksammade för sina samarbeten med kändisar. G-star RAW har varit en föregångare när det gäller trenden att tillverka jeans i rå obehandlad denim. I sortimentet har man nu jeans i en mängd olika tvättar och modeller men man har även en kollektion av sofistikerade plagg som kan kombineras med jeans för alla olika tillfällen. G-star RAW har även fysiska butiker i Stockholm.

Gå in på G-Star och shoppa loss i webbshoppen. Hitta vad du letar efter genom att klicka på avdelningen för män eller kvinnor. Shoppen finns ännu inte översatt till svenska men du kan ställa in så att du får priser i svenska kronor. När du väl kommit till dam- eller herrshoppen navigerar du genom vanliga kategorier som jeans, toppar, skor accessoarer o.s.v. Du kan också shoppa genom att klicka på någon av alla de snygga annonserna du hittar på hemsidan.

Fri frakt över 400 kr

Ditt köp går det bra att betala med kreditkort (VISA / Mastercard / American Express), genom PayPal eller mot faktura. Klarna hanterar fakturering. Man använder SSL (Secure Socket Layer) teknik för alla sina transaktioner. Fraktkostnaden till Sverige är 39.95 kr för köp under 400 kr. Man får fri frakt på köp över 400 kr. Det går även att bli medlem och då får man fri frakt på alla köp. Du har 14 dagars returrätt och har också möjlighet att returnera dina köp i butik.

Kontakta G-star

Behöver du komma i kontakt med kundservice hos G-star RAW så klickar du på länken "Contact" på botten av hemsidan. Du kan välja att kontakta dem genom deras kontaktformulär alternativt via telefon eller vanlig e-post. Ring dem på: 020-0883164 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Vill du hålla kontakt med G-star RAW så finns de på i stort sett alla sociala media som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest och Google+.

Så här använder du din G-Star rabattkod

  1. Har du en rabattkod från G-star RAW så använder du den när du kommer till kassan.
  2. Under dina produkter i kassan så hittar du texten "Do you have a voucher code"?
  3. Tryck på texten och fyll i din G-star rabattkod och tryck sedan på knappen "add".
  4. Kontrollera att din rabattkod har registrerats och gå sen vidare till betalningen.