Gummihuset rabattkod

Aktuella Gummihuset rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Paketbonus - Spara upp till 300 kr!

Erbjudande

Däckbonus - Spara upp till 200 kr!

Erbjudande

Alla aktuella reaprodukter hos Gummihuset

Utgångna rabattkoder från Gummihuset

20% rabatt
Erbjudande

Upp till 20% rabatt på mängder av däck & fälgar

Erbjudande

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden!

Vanliga frågor

Hur får jag en orderbekräftelse efter köp?

När du genomfört ett köp hos Gummihuset skickas automatiskt en orderbekräftelse till den e-postadress du angav. Det är en bra idé att spara denna bekräftelse för framtida referens, speciellt om du skulle behöva kontakta kundtjänst.

Vad är leveranstiden för min beställning?

Gummihuset skickar alla försändelser med full spårbarhet. Leveranstiden varierar från 1 till 4 dagar för lagervaror. När paketet finns på ditt närmaste utlämningsställe får du en avisering för att boka utkörning eller hämta paketet direkt.

Hur fungerar leveransen till privatpersoner och företag?

För privatpersoner levereras beställningar direkt till dörren med avisering via telefon/sms. För företag sker leveransen även den till dörren men utan telefonavisering. Alla kunder får ett kollinummer via e-post.

Vad gäller för ångerrätt och returkostnader?

Gummihuset erbjuder 30 dagars öppet köp. Produkten måste vara i ursprungsskick för retur. Returkostnader varierar beroende på produkttyp och antal, där kunden står för kostnaden. Vid ej uthämtade paket debiteras kunden för alla tillkommande kostnader.

Hur hanteras reklamationer?

Vid reklamationer, kontakta alltid Gummihusets kundtjänst först. De tillhandahåller returfraktsedlar och emballage vid behov. Eventuella tillverknings- eller materialfel måste konstateras av Gummihuset innan en ersättningsvara skickas. Eventuella kringkostnader ersätts inte.

Upptäck däck och fälgar hos Gummihuset

Ett brett utbud för alla fordon

Hos Gummihuset hittar du en imponerande samling av däck och fälgar som passar just din bil. Oavsett om du kör stadsvagn, SUV eller sportbil, erbjuder de allt från sommardäck till vinterdäck och allvädersdäck. Med varumärken som Michelin, Continental och Goodyear i sortimentet, är det enkelt att hitta rätt kombination för dina behov och körförhållanden. Dessutom kan du kolla in deras fälgar för att ge din bil en unik touch.

Enkelhet och trygghet i ditt köp

Gummihuset gör det lätt för dig att hitta rätt produkter med sökfunktioner som filtrerar baserat på ditt fordon och dina preferenser. Inte bara det, men med deras monteringspartners över hela landet blir processen från köp till montering smidig och bekymmersfri. Det är perfekt för dig som vill ha allt klart utan krångel.

Kundservice och expertis

Har du frågor eller behöver rådgivning? Kundtjänsten är bara ett samtal eller ett klick bort, redo att guida dig genom ditt köp. Oavsett om det handlar om att välja rätt däckdimensioner eller förstå skillnaden mellan olika däckmönster, så får du stöd genom hela processen. Dessutom håller de dig uppdaterad med tips och råd för däckvård och säkerhet på vägen.

Så här använder du din Gummihuset rabattkod

  1. Utforska utbudet: Navigera genom Gummihuset för att hitta däck och fälgar som passar ditt fordon.
  2. Lägg till i kundvagnen: Välj dina produkter och klicka på "Köp" för att lägga dem i din kundvagn.
  3. Gå till kassan: När du är redo, klicka på "Till kassan" för att fortsätta med ditt köp.
  4. Ange rabattkod: Om du har en rabattkod, ange den i det angivna fältet före betalning. Kontrollera att eventuella rabatter appliceras.
  5. Slutför köpet: Fyll i dina betalningsuppgifter och bekräfta din beställning.