Hairsale rabattkod

Aktuella Hairsale rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till hairsale.se

Utgångna rabattkoder från Hairsale

Andra besökare tittade även på

Hairsale

Hairsale är en svensk butik på nätet som specialiserar sig på produkter för hårvård. Hos dem hittar du allt inom rengöring och styling för hår. Webbutiken drivs av salongen HårCenter från Söderhamn. Hos dem hittar du ett brett utbud för ditt hår samt även smink och smycken. Dessutom finns det en särskild avdelning för ekologiska produkter. Missa heller inte fynd-avdelningen för de allra bästa priserna.

Vill du spara ytterligare pengar så kan du använda en Hairsale rabattkod som du hittar här på rabatt.se!

Prisvärda produkter inom hårvård och hårstyling

Hairsale är en webbshop som säljer produkter inom hårvård och styling. Hairsale.se ägs och drivs av Hårcenter i Söderhamn AB. Inom företaget har man stor erfarenhet av hår och hårvårdsprodukter. Deras ambition är att ständigt kunna erbjuda varor till konkurrensmässiga priser till sina kunder samt att ständigt utöka utbudet av leverantörer. Hos Hairsale köper du allt inom hår och hårvård. Hairsale säljer också smink och smycken och dessutom så har de en särskild avdelning för herrar.

Hairsale.se har enkelt delat upp deras produkter i kategorier som: shampoo, balsam, inpackning, kroppsvård, styling, färg, solprodukter, för honom, eco, verktyg, smink, smycken och kampanjer. Dessutom så har de en fin fynd-avdelning där du hittar de allra bästa priserna. I en meny allra längst ner på sidan kan du också gå in på nyheter, bästsäljare eller ditt favoritmärke. Hairsale har produkter från märken som American Crew, Argan Oil, Babyliss, Blomdahl, Bravehead, Evo, Face Stockholm och många, många fler av de bästa och mest välkända märkena. Hairsale har också ett fint bonusprogram för återkommande kunder. Du får poäng på varje köp du gör som du sedan kan användas till att få en rabattkod som ger dig rabatt på din nästa order hos dem.

Snabba leveranser

Harisale samarbetar med Handelsbanken Finans när det gäller sina betalningar. Du kan betala med korten Visa eller Mastercard, direktbetala via Swish eller delbetala genom Handelsbanken. Handelsbanken erbjuder säkra betalningsrutiner enligt kraven för PCI DSS och innehar SSL-certifikat. Företaget har Trygg e-handelscertifikat från branschorganisationen Trygg e-handel. Varor som beställs innan klockan 14:00 på vardagar skickas vanligtvis samma dag och du har två leveransalternativ med Posten att välja på. Inom 2 arbetsdagar till en kostnad av 59 kr eller inom 5 arbetsdagar till en kostnad av 39 kr. Du kan också hämta dina produkter fraktfritt på deras salong Hårcenter i Söderhamn.

Behöver du komma i kontakt med kundtjänsten hos Hairsale kan du ringa på telefon: 070-2720682 alternativt skicka email till info@harisale.se. Hairsale finns också tillgängliga via chatt under vardagar mellan klockan 14:00-15:00. Hairsale har eget nyhetsbrev fylld med senaste nytt och massor av erbjudanden. Du kan även följa Hairsale.se på Facebook.

Så använder du en rabattkod hos Hairsale

  1. Har du en rabattkod från Hairsale så använder du den i din kundvagn. Nedanför dina varor ser du ett fält med rubriken Rabatt.
  2. Skriv in din Hairsale rabattkod i fältet och klicka sedan på Ok.
  3. Kontrollera att du har fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.