Hälsokostgrossisten rabattkod

Aktuella Hälsokostgrossisten rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till halsokostgrossisten.se

Andra besökare tittade även på

Hälsokostgrossisten

Hälsokostgrossisten är som namnet antyder en hälsokostbutik på nätet som säljer hälsokost, kosttillskott och naturmedel till grossistpriser. Du hittar allt du behöver för kropp och hälsa, vare sig du har problem med tarm, hud eller bara är ute efter att förbättra din allmänna hälsa. De har även preparat för viktminskning och träning.

Allt till låga priser och du får dessutom alltid fri frakt på alla dina köp.

Billig hälsokostbutik på nätet

Hos Hälsokostgrossisten hittar du ett mycket brett sortiment av hälsokost och kosttillskott till låga priser. Bland annat vitaminer, mineraler och antioxidanter. Många olika produkter inom områden som mage, hjärta, leder, förkylning m.fl. Dessutom ett brett sortiment för träning och viktminskning. Allt till mycket billiga priser. Hos dem hittar du alltid allt du kan tänkas behöva inom hälsokost och till bättre priser än hos konkurrenterna. Handla tryggt och säkert i deras webbutik när som helst på dygnet. Hälsokostgrossisten är ett svenskt företag som håller till i Norrköping.

Gå in på Halsokostgrossisten.se och kolla in deras fina utbud. På vänster sida hittar du en meny med kategorierna: Hälsa, Kropp, Läkemedel, Naturläkemedel och Varumärken. Klicka på den kategori du är intresserad av så tas du vidare till sortimentet. Till varje produkt finns utförlig produktinformation och även produktbetyg. Kolla också alltid hemsidan för de senaste produkterna och aktuella kampanjer. Smarta shoppare handlar aldrig till fullt pris.

Alltid fri frakt

De har flera olika betalningsmetoder att välja mellan. Betala tryggt med betalkort, genom din internetbank eller mot faktura. Man accepterar Visa och Mastercard. Klarna sköter fakturering och de ger dig även möjlighet att delbetala ditt köp. Hälsokostgrossisten har Trygg E-handelscertifiering så att du kan vara säker på att alla dina betalningar och andra uppgifter hanteras enligt högsta branschstandard. Du har fri frakt på alla dina beställningar och leveranser sker snabbt och tryggt med Posten.

Du kontaktar kundtjänst genom att klicka på länken längst upp på höger sida. Du tas då till ett kontaktformulär där du kan skriva din fråga. Det går också bra att skriva direkt till kundtjänst: info@hlsokostgrossisten.se

Så använder du en rabattkod hos Hälsokostgrossisten

  1. Har du en kampanjkod från Hälsokostgrossisten så anger du den i kassan. Nedanför dina varor ser du ett fält med rubriken "Ange kampanjkod".
  2. Skriv in din Hälskostgrossisten kampanjkod i fältet och klicka sedan på retur på ditt tangentbord.