Hi-Fi Klubben rabattkod

Aktuella Hi-Fi Klubben rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till hifiklubben.se

Utgångna rabattkoder från Hi-Fi Klubben

Andra besökare tittade även på

Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben är butiken för alla ljudfantaster. Sedan 1982 har Hi-Fi Klubben hjälpt personer att få uppleva ljud på riktigt. De säljer endast handplockade produkter som låter än de kostar, oavsett vilket prisområde det gäller.

Butiker

Idag finns Hi-Fi Klubben i över 100 butiker runt om i hela Sverige med över 700 passionerade medarbetare.

Utbud

Hi-Fi Klubben erbjuder inte bara ett brett sortiment av högtalare och andra ljud produkter. Du hittar även möbler, kablar, tv, Blue-ray-spelare och projektorer.

Kundklubb

Går du med i Hi-Fi Klubbens kundklubb så får du hela tre års full garanti när du handlar hos dem. Det kostar ingenting att gå med i deras kundklubb, det enda du behöver göra är att ta emot deras nyhetsbrev. Förutom den förlängda garantitiden så erbjuder dem 30 dagars prisgaranti på flera av deras produkter.

Gåshudsgaranti

Ord kan inte beskriva hur hårt Hi-Fi Klubben fokuserar på nöjda kunder, de nöjer sig inte förrän du stampar med takten med foten. Du kan till och med boka en personlig visning i deras butiker för att få en detaljerad beskrivning av produkterna du är intresserad av, dessutom kan du prova alla deras produkter i butik.