Hobbex rabattkod

Aktuella Hobbex rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Hobbex

Utgångna rabattkoder från Hobbex

70% rabatt
Erbjudande

Sommarrea - Upp till 70% rabatt

Hobbex på nätet

Hobbex är en välkänd svensk affär som funnits sedan farsan var liten. Är du farsa själv så kommer du ihåg den efterlängtade Hoobex-katalogen. Det var tider då man gick och längtade efter katalogen för att få läsa om och kika på alla häftiga och roliga prylar. De mest omtalade produkterna genom tiderna från Hobbex är bl.a. alla moppe-delar, skämtartiklar, plastmodeller, knivar och pilbågar samt den berömda ritningen till cykelbilen Fantom! Hobbex har idag många butiker runt om i landet och är också en modern e-handlare med internetbutik. Man har tolv fysiska butiker i Sverige och e-handel även i Norge och Finland. Hobbex är ledande i Sverige inom Radiostyrt, Skytte, Hobbyprylar och Gadgets. Huvudkontor och centrallager är beläget i Borås.

Gå in på Hobbex.se och hitta de där prylarna som gör varje dag lite roligare. Du hittar alla huvudkategorier i en meny längst upp på sidan. Där klickar du på radiostyrt, luftvapen, airsoft, pilbågar, replikor, coola prylar, fritid, utomhuslek, spel och lek, modellbygge och drönare. Missa heller inte kampanj avdelningen där det alltid finns möjlighet att göra fina fynd på de roligaste prylarna. På hemsidan hittar du också annonser för de senaste och mest populära produkterna.

100 dagars returrätt och 1-års garanti

Hobbex erbjuder betalning mot faktura eller delbetalning (i samarbete med Qliro), direktbetalning från bank, betalning med betalkort och kontokort. Oavsett vilket sätt du väljer så betalar du endast 69 kr i frakt- och expeditionsavgift. Leveranser sker från Borås med Posten och tar vanligtvis 1 till 3 dagar. Om någon vara skulle vara slut så skickar man den efteråt helt kostnadsfritt. Du har 100 dagars ångerrätt och Hobbex ger dig 1-års garanti på alla sina varor.

Behöver du kontakta Hobbex så har de kundtjänst på telefon: 033-13 71 40 med telefontider måndag till fredag kl. 8.00-17.00. Uppge gärna ditt kundnummer när du beställer. Det går också att maila till adress: [email protected]. Vill du prenumerera på nyhetsbrev från Hoobex så klickar du på en flik i höger mariginal på hemsidan. Den är lite svår att hitta men är orange. Det går också att följa dem på Facebook.

Så här använder du din Hobbex rabattkod

  1. Har du en rabattkod från Hobbex så använder du den i kassan. Nedanför din varukorg ser du rubriken "Rabattkod".
  2. Skriv in din Hobbex rabattkod i fältet och klicka sedan på "Uppdatera".
  3. Kontrollera att din Hobbex rabattkod fungerat och gå sen vidare med ditt köp.