ICA Upplevelser rabattkod

Aktuella ICA Upplevelser rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till icaupplevelser.se

Utgångna rabattkoder från ICA Upplevelser

Andra besökare tittade även på

ICA Upplevelser

Ska du ge bort en present men har idétorka? Då är ICA Upplevelser något för dig. ICA Upplevelser erbjuder dig fler än 500 kvalitetssäkrade upplevelser över hela Sverige. Allt från chokladprovningar och spa-behandlingar till bungy jump och naturupplevelser.

Upplevelsepresenter

Hos ICA Upplevelser köper du upplevelsepresenter av många olika slag. Man har flera hundra kvalitetssäkrade upplevelser på olika orter över hela Sverige. Så för dig som letar efter chokladprovningar, spabehandlingar eller motor- och naturupplevelser gå in på ICA Upplevelser och hitta den perfekta presenten till dig själv eller någon annan. Hos dem hittar du presenter som skapar minnen för livet. ICA Upplevelser samarbetar med Greatdays, ett väl ansett företag som är ledande på upplevelsepresenter i Sverige. I din upplevelse ingår alltid försäkring helt utan extra kostnad.

Beställ

ICA Upplevelser vill att du enkelt och tryggt ska kunna hitta presenter till alla – även de som redan har allt. Du kan skriva en personlig hälsning och skicka paketet direkt med posten.

Så här gör du:

Du beställer enkelt på ICA Upplevelsers hemsida eller genom att ringa till deras kundtjänst. Upplevelsepresenten skickas sedan i ett fint paket direkt till personen som ska få den. ICA Upplevelser har också fri bytesrätt och en oslagbar kundservice som gör upplevelsen till en present att minnas.

Utbud

Gå in på hemsidan hos ICA Upplevelser och välj mellan upplevelser i kategorierna motor, natur, relax, mat och dryck, kultur, vatten, sport och fritid, äventyr, luft och familj. Du kan också gå direkt in på vinprovningar, upplevelser för två eller middagspaket. Man erbjuder även en smidig sökfunktion som möjliggör för dig att hitta rätt upplevelse genom att ange vad du har för budget och vart i Sverige du bor eller vill resa. På hemsidan hittar du också de populäraste upplevelserna just nu.

Betalning

ICA Upplevelser har Trygg e-handels certifiering och erbjuder säkra betalningar med kreditkorten Visa och Mastercard. Du har också möjlighet att betala mot faktura via Svea WebPay. Man använder sig av 3-D Secure som är den senaste valideringsmetoden för kortutgivare. Din upplevelsepresent skickas till dig i en fin vit presentask. I presentasken finns ett värdebevis för upplevelsen och en informationsfolder som beskriver hur man bokar sin upplevelse, alternativt hur man utnyttjar sitt presentkort. Asken kommer i ett anynomt paket så att man inte ser vad det är från utsidan. Är du ute i sista stund finns också ett Express frakt alternativ.

Kundtjänst

Behöver du hjälp av från kundtjänst hos ICA Uplevelser så kontaktar du dem via ett kontaktformulär eller ringer på telefon: 08-120 27 500. Man har telefontider mån-fre kl. 10.00 - 16.00. Det är också dem man ringer när man vill boka sin upplevelse.

För nyheter och de senaste erbjudandena har man ett eget nyhetsbrev. Du anmäler dig genom att fylla i din e-postadress i ett fält längst ner i det vänstra hörnet på hemsidan.

Så använder du en rabattkod hos ICA Upplevelser

  1. Har du en kampanj eller rabattkod från ICA Upplevelser så använder du den när du kommer till kassan. 2. Nedanför din upplevelse, ser du ett fält med rubriken kampanjkod.
  2. Skriv in din ICA Upplevelser kampanjkod eller rabattkod i fältet och klicka sedan på "Lägg till".
  3. Kontrollera att du fått ditt erbjudande och gå sen vidare med ditt köp.