Icelandair rabattkod

Aktuella Icelandair rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Icelandair

Vanliga frågor

Hur blir jag medlem i Icelandair Saga Club?

För att bli medlem i Icelandair Saga Club, registrera dig enkelt på Icelandairs hemsida. Som medlem kan du tjäna Saga Points på flygningar och hos partner över hela världen, använda poängen för att boka flyg och mycket mer, samt få tillgång till exklusiva medlemserbjudanden.

På vilka sätt kan jag tjäna Saga Points?

Du tjänar Saga Points genom att köpa flygresor med Icelandair, handla ombord, boka hotell och hyrbilar, samt använda specifika kreditkort som ger poäng. Det finns många sätt att öka ditt saldo, så utforska alla möjligheter!

Hur använder jag mina Saga Points?

Dina Saga Points kan användas för att boka flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och andra tjänster både med Icelandair och hos våra partner. Det ger dig flexibiliteten att välja hur du vill använda dina poäng för att göra din resa ännu bättre.

Vilka fördelar finns med att nå Saga Silver eller Saga Gold-nivå?

När du når Saga Silver eller Saga Gold-nivå, får du tillgång till en rad extra fördelar som loungeaccess, extra bagage, prioriterad incheckning, och mer. Poäng och Tier Credits samlas för att nå dessa nivåer, med särskilda förmåner för varje.

Hur förnyar jag min Saga Silver- eller Saga Gold-medlemsstatus?

För att förnya din status som Saga Silver eller Saga Gold-medlem, behöver du samla ett visst antal Tier Credits under en 12-månadersperiod. Medlemskapet förenklar din resa och erbjuder fler Tier Credits per flygning, samt kräver färre Tier Credits för förnyelse jämfört med att initialt nå statusnivån.

Utforska Island och bortom med Icelandair

Direkta flyg till Island

Med Icelandair blir resan till Island enkel och smidig. De erbjuder direktflyg från flera städer runt om i världen, vilket gör det till ett perfekt val för dig som vill uppleva Islands unika landskap. Oavsett om du är ute efter att se norrskenet, bada i Blå Lagunen, eller utforska Reykjaviks kultur, startar ditt äventyr med en bekväm flygtur.

Upplev mer med Stopover

Vill du se mer än ett resmål på din resa? Icelandair unika Stopover-program låter dig utforska Island utan extra kostnad på väg mellan Nordamerika och Europa. Du kan stanna upp till sju nätter för att dyka djupt in i den isländska kulturen och naturen, utan att det påverkar biljettpriset. Det är den perfekta chansen att kombinera två resor i en.

Flexibilitet och komfort

Icelandair förstår att resplaner kan ändras, därför erbjuder de biljetter med flexibla ombokningsmöjligheter. Dessutom strävar de efter att göra din resa så bekväm som möjligt, med ett urval av reseklasser som passar alla behov och budgetar. Från ekonomi till Saga Class, Icelandairs affärsklass, kan du anpassa din flygupplevelse efter dina önskemål.

Så här använder du din Icelandair rabattkod

  1. Utforska Icelandair: Besök Icelandair för att upptäcka direktflyg till Island och andra destinationer.
  2. Ange resedetaljer: Välj datum, avgångsort och destination för din resa direkt på hemsidan.
  3. Fyll i uppgifter: Komplettera med personliga uppgifter och specifikationer för din bokning, inklusive baggageval.
  4. Använd rabattkod: Ange din rabattkod i det avsedda fältet för att dra nytta av erbjudanden. Om ingen kod finns, är eventuella rabatter redan tillämpade.
  5. Slutför bokningen: Genomför ditt köp och börja se fram emot din resa med Icelandair.