Indiska rabattkod

Aktuella Indiska rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Rea hos Indiska!

Utgångna rabattkoder från Indiska

Erbjudande

30% på utvalda kategorier hela veckan

Passa på medan det är 30% rabatt!

Indiska på nätet

Välkända Indiska har funnits i mer än 110 år. Det är ett svenskt familjeföretag som nu drivs av tredje generationen inom samma familj. Hos dem hittar du mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel med inspiration från Indien. Idag har man 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland, samt Indiska Shop Online. I Indiskas sortiment förmedlar man sin passion för Indien och deras fantastiska hantverk, färg och material.

Gå in i webbshoppen och kolla in alla fina annonser på hemsidan. I menyn längst upp kan du hitta kategorierna: Nyheter, Kläder, Accessoarer och Home. Varje kategori ger dig en "drop-down" meny där du kan gå in på exakt det du söket. Indiska är också den perfekta butiken för att köpa presenter såsom inredning och möbler. Allt från vaser och skålar till gardiner och överkast.

Du hittar också vackra ljuslyktor, mattor och lampor. Hos Indiska bryr man sig också om var varorna kommer ifrån och hur de tillverkas. I ekokollektionen hittar du kläder tillverkade av ekologisk bomull och även i övrigt har Indiska en miljöpolicy som både de själva och deras leverantörer följer. Indiska har vunnit pris för sitt fina miljöarbete.

Trygg näthandel

Indiska är certifierat av Trygg e-handel och följer deras regler och föreskrifter för distanshandel. Det går bra att betala med kort (VISA/ Mastercard) och du kan också välja fakturabetalning genom Klarna. Vid kortbetalningar samarbetar man med DIBS Payment Services som är en ledande leverantör av betaltjänster via Internet och hanterar betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. Fraktkostnad inom Sverige för alla paket är 49 kr.

Kundservice

Har du frågor om Indiskas produkter eller behöver du hjälp med ditt köp så går det bra att maila Indiska på adress: [email protected] eller ringa på telefonnummer: 08 - 518 08 200. Öppettider vardagar kl. 13.00 - 16.00.

Vill du få nyhetsbrev från Indiska så går du med i deras kundklubb Lovers & Likers. Då får du också andra förmåner som bonuspoäng, förtur på rea, inbjudan till VIP event m.m. Indiska har också egen blogg och går att följa på Facebook, Pinterest och andra sociala media. Man har också egen app för både Iphone och Android.

Så här använder du din Indiska rabattkod

  1. Har du en rabattkod från Indiska så använder du den i kassan. Under steg 1 nedanför din summa ser du texten "Om du har en rabattkod lägg till den här". Klicka på den röda delen av texten så uppkommer ett fält.
  2. Skriv in din Indiska rabattkod i fältet och klicka sedan på "Lägg till rabattkod".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med din beställning.