Intima rabattkod

Intima är en butik på nätet för lust och intimitet. De är en av Sveriges äldsta och största butiker inom branschen. Förutom nätbutiken har de en fysisk butik i Norrköping. Hos dem handlar du sexiga underkläder för både honom och henne, sexleksaker, kondomer med mera. Allt du behöver för att göra det lite roligare och skönare i sovrummet.

Deras produkter håller högsta kvalitet och kommer från de mest kända och omtyckta märkena. De erbjuder ett brett sortiment av dildos, vibratorer, glidmedel, handklovar och mycket mer. Shoppa varumärken som bland annat Bad Kitty, Eros, Lilo, Velvet och Swede. Intima har också ett samarbete med Sveriges egen porrcelebritet Puma Swede och säljer hennes egendesignade produkter.

Alla leveranser skickas i diskreta förpackningar med anonym avsändare. Dessutom så garanterar de bra kundservice. Butiken har höga poäng på Trustpilot och har certifikat för trygg e-handel. Intima erbjuder flera olika trygga betalningsmetoder och nu kan du även betala med Swish. Fri frakt på alla köp över 700 kr. Spara ytterligare pengar när du använder en Intima rabattkod eller tar del av andra kampanjer och erbjudanden som du hittar på rabatt.se

Rabattkoder från Intima

Fri frakt
Gäller tills vidare

Fri frakt om du handlar för mer än 700 kr

70% rabatt
Gäller tills vidare

Fyndhörna - Upp till 70% rabatt

Tidigare erbjudanden

20% rabatt
Erbjudandet utgick 2017-06-25

20% rabatt på hela sortimentet