Intima rabattkod

Aktuella Intima rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till intima.se

Utgångna rabattkoder från Intima

Andra besökare tittade även på

Intima

Intima är en butik på nätet för lust och intimitet. De är en av Sveriges äldsta och största butiker inom branschen. Förutom nätbutiken har de en fysisk butik i Norrköping. Hos dem handlar du sexiga underkläder för både honom och henne, sexleksaker, kondomer med mera. Allt du behöver för att göra det lite roligare och skönare i sovrummet.

Deras produkter håller högsta kvalitet och kommer från de mest kända och omtyckta märkena. De erbjuder ett brett sortiment av dildos, vibratorer, glidmedel, handklovar och mycket mer. Shoppa varumärken som bland annat Bad Kitty, Eros, Lilo, Velvet och Swede. Intima har också ett samarbete med Sveriges egen porrcelebritet Puma Swede och säljer hennes egendesignade produkter.

Alla leveranser skickas i diskreta förpackningar med anonym avsändare. Dessutom så garanterar de bra kundservice. Butiken har höga poäng på Trustpilot och har certifikat för trygg e-handel. Intima erbjuder flera olika trygga betalningsmetoder och nu kan du även betala med Swish. Fri frakt på alla köp över 700 kr. Spara ytterligare pengar när du använder en Intima rabattkod eller tar del av andra kampanjer och erbjudanden som du hittar på rabatt.se

Rabatt från Intima

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Intima. En rabattkod hos Intima kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?