Johnells rabattkod

Aktuella Johnells rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

50% rabatt
Erbjudande

Outlet - Upp till 50% rabatt

Fynda bland Johnells outlet-avdelning och spara upp till 50% bland de rabatterade produkterna!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Johnells

Exklusiva varumärken hos Johnells!

Erbjudande

Upp till 10% bonus på alla dina köp

Bli klubbmedlem och få upp till 10% bonus på dina köp!

Hos Johnells hittar du märkeskläder från många kända varumärken.

Några av dom populära varumärken hos Johnells är Barbour, Colmar, Eton, Filippa K, Gant, Odd Molly, Peak Performance, Polo Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger, 48 7 Sweden och många fler.

Oavsett om du vill klä dig för fest eller fritid så hittar du allt du behöver hos Johnells. Johnells anser sig vara dom bästa på marknaden när det gäller just märkeskläder. Att det är en etablerad aktör sedan många år vittnar om att många kunder har handlat där genom åren och återkommer gång efter gång för att fylla på garderoben.

Populärt mode i många år

Johnells har funnits på nätet in 120 år och startade så tidigt som år 1893. Johnells är en klädkedja som även har fysiska butiker på ett flertal ställen i Sverige. Johnells ingår i företaget Aroporth AB (556680-9439). Aroporth AB är i sin tur ett helägt dotterbolag till Anders Johnell (556029-7813).

Certifierad

Johnells har certifierad e-handel och högsta kreditvärdighet hos UC. Att vara certifierad e-handel är ett bevis på att företaget är seriöst och det känns därför tryggt att handla hos Johnells.

Det bästa av det bästa

Hos Johnells kan du vara säker på att hitta kläder, väskor, skor, accessoarer och underkläder i en stor mängd och av högsta kvalitet. Johnells erbjuder snygga kläder i alla stilar, för alla tillfällen. Den personliga favoriten hos dom som jobbar på Johnells är dom strykfria skjortorna från Eton.

Personlig service

Kundtjänsten hos Johnells har öppet vardagar mellan 9-12 samt 13-16.

Trygga betalningar hos Johnells

Det är både tryggt och säkert att betala din beställning hos Johnells. Välj mellan många alternativ såsom bankkort Visa, Mastercard eller American Express, Postförskott/Efterkrav, Klarna faktura och Klarna konto.

Handla enkelt hem utan krångel

Johnells erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar oavsett ordersumma och har alltid fria byten och returer. Beställningarna skickas alltid med DHL och leveranstiden är beräknad på 3-5 vardagar. Leveransavisering sker både via SMS och e-post.

Så här använder du din Johnells rabattkod

  1. Lägg dom utvalda produkterna i varukorgen.
  2. Gå till kassan för att checka ut.
  3. Under dina valda varor finns ett fält till höger som heter “Rabattkod”. Skriv din rabattkod i fältet och tryck på “OK” för att aktivera rabattkoden.