Kattkompaniet rabattkod

Aktuella Kattkompaniet rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

75% rabatt
Erbjudande

Fyndhörna med upp till 75% rabatt

Klicka på länken för att gå till fyndhörnan

70% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 70% rabatt

Kampanjpriser på massor av produkter!

Fri frakt

FRI FRAKT hos Kattkompaniet.nu

Få fri frakt från Kattkompaniet när du handlar över 500 kr

Utgångna rabattkoder från Kattkompaniet

10% rabatt
Erbjudande

10% rabatt på alla kattleksaker

Spara 10% på alla kattleksaker hos Kattkompaniet när du använder rabattkoden i kassan!

Erbjudande

Varor med kort datum till nedsatt pris

Allt för din katt

Kattkompaniet är butiken för dig som älskar katter. De erbjuder en levande och spännande webbutik där du hittar allt du behöver för din katt. Dessutom erbjuder de ständigt nya produkter som är nya, unika och aktuella. Sortimentet är noggrant utvalt för att täcka det mesta och det finns en tanke bakom varje produkt. De har också låga priser och säkra betalningar. Hos Kattkompaniet köper du bland annat kattfoder, klösträd, kattväskor, katthalsband och kattluckor.

I Kattkompaniets webbutik hittar du vad du behöver genom att gå in på en av avdelningarna genom länkarna på vänster sida. Där kommer du direkt in på kattfoder, kattleksaker, kattgodis, kattschampo, katthalsband, kattselar, kattkläder, kattlådor och kattluckor. Du hittar produkter från varumärken som Kong, Hunter, Flexi, Feliway, Oster m.fl.

Fri frakt över 500 kr

När du hittat de produkter du vill ha och känner dig färdig så har de flera olika betalningsalternativ hos Kattkompaniet. Kortbetalning kan göras med VISA, MasterCard eller American Express. Det går annars bra att välja Klarna faktura. Leveranser sköts med Posten privatpaket eller DB Schenker. Frakten kostar 39 kr, men handlar du för mer än 500 kr eller köper klösträd så får du fri frakt.

Personalen hos Kattkompaniet svarar gärna på frågor och du når dem på telefon: 011 140777. De har öppet tisdag till torsdag klockan 11.00-15.00. Det går också bra att skriva e-post till adress: [email protected]. Kattkompaniet har också ett nyhetsbrev du kan följa för att bli först med de senaste nyheterna.

Så här använder du din Kattkompaniet rabattkod

  1. En Kattkompaniet rabattkod använder du i "Varukorgen". Längst ner i rutan med dina varor ser du ett fält med rubriken "Rabattkod".
  2. Skriv in din rabattkod från Kattkompaniet i rutan och klicka sedan på "OK".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt i totalsumman och gå sen vidare med ditt köp.