Klingel rabattkod

Aktuella Klingel rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till klingel.se

Andra besökare tittade även på

Klingel

Klingel är ett välkänt postorderföretag som nu verkar på nätet. I deras fina nätbutik handlar du kläder, skor och accessoarer för hela familjen. Dessutom fullspäckad inredningsavdelning. Missa inte allt från hemtextil till trädgårdsprylar, från julpynt till porslin, från dammsugare till lampor. Alla inredningsartiklar håller naturligtvis också hög kvalitet till riktigt bra priser.

Säkra betalningsalternativ, oslagbar kundservice och snabba leveranser.

Klassisk postorderkatalog på nätet

Klingel.se är en webbshop som lovar en upptäcksfärd i modets underbara värld. De har allt från de hetaste trenderna och älskade klassiker till basplagg och festkläder. Klingel erbjuder ett stort utbud av kläder, underkläder, skor, smycken och inredning för honom och henne. Klingel finns också som klassisk papperskatalog som du kan beställa på hemsidan och ur vilken du sedan lätt gör din beställning på nätet. Hos Klingel är kvalitet och service A och O är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka.

Klingel har en attraktiv webbsajt med många fina annonser där du bland annat hittar aktuella reor, säsongens favoriter, populärast just nu och senaste nytt. Du söker lätt vad du vill ha i sökfunktionen på ord eller artikelnummer ur din katalog. Eller så shoppar du utifrån huvudkategorier som Dam, Herr, Underkläder och bad, Skor, Smycken och Hem och hushåll. Det finns också särskilda länkar till Nyinkommet och Fynd. I varje kategori finns sedan ett stort antal underkategorier samt att du kan leta på märken, inspiration, färg, pris och kvalitet med mera. För damer har Klingel märken som Amy Vermont, Brax, Glöökckler, Lady Line, Paola och Picard för att nämna några. Inspirationskategorierna har namn som Nitar och paljetter, Festfint och Countryfashion. Med andra ord ett stort antal funktioner för att göra din shopping så smidig och rolig som möjligt. I underklädeskategorin hittar du hos Klingel totalt närmare fyrtio olika märken som t.ex. Diva, Felina, Hajo, Miss Mary och Sassa. Skor finns i alla möjliga modeller och utbudet av smycken är även det stort. I kategorin Hem och hushåll kan du köpa hemtextil, elektronik, dekoration och tom. möbler.

Klingel är ett varumärke som ägs av det tyska företaget Mail Order Finance GmbH. Företaget är registrerat i Sverige med säte i Göteborg. Klingel Sverige har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och följer därmed de aktuella krav som gäller för trygg internet handling. Behöver du hjälp når du deras kundtjänst, vardagar kl. 08.00-18.00 på telefon: 0774-44 44 00 samt på e-post: info@klingel.se.

Hos Klingel kan du betala med Klingel konto och bestämmer då själv hur mycket du betalar varje månad, mot Klingel faktura, räntefritt i fjorton dagar, kontant mot postförskott eller med kort, Visa och Mastercard. All elektronisk överföring sker säkert med s.k. SSL kryptering.

Vill du veta mer om Klingel kan du skriva upp dig på att få deras nyhetsbrev som är fullspäckat med förmånliga erbjudanden.

Alltid leverans inom tio dagar

Beställer du från Klingel så har de som målsättning att du alltid ska få dina varor inom tio dagar. De använder Posten som speditör och fraktavgift framgår för varje försändelse. Hos Klingel gäller fjorton dagar öppet köp. Är du inte nöjd efter att du provat så får du pengarna tillbaka. Du betalar själv för returfrakt.

Så använder du en rabattkod hos Klingel

  1. Notera din rabattkod Klingel.
  2. När du kommit till ”Varukogen”, i samma sektion som du fyller i dina kunduppgifter, hittar du ett fält med rubriken ”Rabattkod/Presentkortsnummer”.
  3. Där fyller du i din Klingel rabattkod och klickar sedan på den röda knappen ”Fortsätt” längst ner i fältet.
  4. Kontrollera din rabatt och gå sedan vidare med ditt köp.