KLM rabattkod

Aktuella KLM rabattkoder och erbjudanden för april 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos KLM

Vanliga frågor

Hur får jag ett Delft Blue-miniatyrhus från KLM?

KLM erbjuder unika Delft Blue-miniatyrhus, fyllda med nederländsk gin, till resenärer i Business Class på interkontinentala flygningar. Dessa miniatyrer, som är repliker av verkliga nederländska byggnader, har blivit eftertraktade samlarobjekt sedan 1950-talet. Varje år på KLM:s födelsedag den 7 oktober introduceras ett nytt hus i samlingen.

Vad gör KLM för att vara mitt förstahandsval som flygbolag?

KLM strävar efter att erbjuda en exceptionell service och smidiga flygresor. Några av fördelarna inkluderar möjligheten att avboka din bokning inom 24 timmar utan kostnad, automatisk ombokning vid flygstörningar, och fördelar för Flying Blue-medlemmar som tjänar Miles för varje resa. Deras engagemang för kundfeedback hjälper dem att kontinuerligt förbättra sin service.

Får jag förmåner av att prenumerera på KLMs nyhetsbrev?

För att prenumerera på KLM:s nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad med de senaste utvecklingarna och specialerbjudandena, kan du enkelt anmäla dig via deras hemsida. Detta ger dig tillgång till exklusiva kampanjer och nyheter direkt till din inkorg. Avregistrering är lika enkelt genom att logga in på ditt konto eller via länken i nyhetsbrevets sidfot.

Vad gör KLM för att främja hållbarhet inom luftfarten?

KLM arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och strävar efter en mer hållbar luftfart. Insatser inkluderar användning av hållbart flygbränsle, projekt för naturförnyelse, och initiativ som Sustainable Flight Challenge. Passagerare uppmuntras också att bidra, till exempel genom val av hållbart flygbränsle.

Vad är de tillåtna dimensionerna och vikten för handbagage?

I Economy Class får du ta med ett handbagage på max 55 x 35 x 25 cm och ett tillbehör på max 40 x 30 x 15 cm, med en total vikt på upp till 12 kg. För Premium Comfort och Business Class-resenärer gäller samma mått för handbagage, men med en tillåten totalvikt på upp till 18 kg för Business Class.

Så här använder du din KLM rabattkod

  1. Hitta ditt flyg: Navigera på KLM för att upptäcka ditt nästa äventyr. Ange önskad destination, utgångspunkt, resedatum, och antal passagerare.
  2. Anpassa din resa: Efter val av flyg, utforska alternativ för att skräddarsy din resa. Detta kan inkludera att lägga till extra bagage, välja sittplatser eller köpa reseförsäkring.
  3. Ange rabattkod: Om du har en rabattkod, ange denna i det dedikerade fältet under betalningssteget. Notera att vissa rabatter kan vara förapplicerade beroende på kampanjer.
  4. Genomför betalning: Fortsätt till betalning och fyll i nödvändig information. Bekräfta alla detaljer är korrekta innan du slutför din bokning.
  5. Bekräftelse: Efter slutförd betalning får du en bokningsbekräftelse. Förbered dig för din resa och se fram emot ditt kommande äventyr med KLM.