Qatar Airways rabattkod

Aktuella Qatar Airways rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Res billigare med Qatar Airways Privilege Club

Utgångna rabattkoder från Qatar Airways

Rabattkod

Gratis Super Wi-Fi när du bokar din resa innan 1 oktober

Världsbäst på service

Qatar Airways är ett relativt ungt flygbolag som på kort tid växt och nu flyger till över 140 olika destinationer över hela världen. Dessutom erbjuder man service på en nivå som fått företaget att utmärka sig som världens bästa flygbolag.

Bland annat 2011 röstades Qatar Airways fram till Årets flygbolag av det prestigefyllda granskningsorganet för branschen, Skytrax. Man har också sedan dess alltid fått 5-stjärnigt betyg av dem. Qatar Airways har en av världens allra modernaste flygplansflottor och har hittills växt ca 30 % varje år. Som en del av den höga servicen erbjuder Qatar självklart också bokning direkt på nätet via deras hemsida. Även när det gäller denna siktar man på att vara bäst i världen.

Hemsidan är på svenska i sin helhet och du bokar enkelt genom genom hvudmenyn längst upp på sidan eller genom att ange din avreseort i sökformuläret. På hemsidan du också alltid deras bästa erbjudandena från Stockholm samt all annan information du kan tänkas behöva.

En meny på vänster sida tar dig direkt till information om din resa, bagagebestämmelser, mobila tjänsterspecialtjänster och kontaktinformation. Du kan också läsa deras in "fligth magazine" online och anmäla dig för nyhetsbrev eller till deras lojalitetsprogram. Sidan är också fullspäckad med inspiration för din nästa resa.

Spara 300 kr genom att boka på nätet

Hos Qatar Airways betalar du med kredit- eller betalkort som VISA, Mastercard, American Express eller Diners. Du kan också betala genom PayPal. Behöver du komma i kontakt med Qatar Airways så har de svenskt kontor I Stockholm med svensk kundservice. Du når dem på telefon: 08 402 00 80, vardagar mellan kl. 09.00-16.30. Notera dock att det tas ut en avgift på 300 kr för alla bokningar som görs på telefon. Det går också bra att skicka epost till adress: [email protected].

Qatar Airways har eget nyhetsbrev och går naturligtvis också att följa på facebook, twitter, Instagram Google+ och Youtube.

Så här använder du din Qatar Airways rabattkod

  1. Qatar Airways ger ibland ut kampanjkoder. En sådan använder du redan i bokningsformuläret.
  2. Längst ner i höger hörn ser du ett fält med rubriken "Kampanjkod". Fyll i din Qatar Airways kampanjkod.
  3. Kontrollera att du fyllt i alla andra fält och klicka sedan på "Sök".