Knivbrev rabattkod

Aktuella Knivbrev rabattkoder och erbjudanden för april 2024

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på din beställning

Utgångna rabattkoder från Knivbrev

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på din beställning

Få 20% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på knivslipningar

Knivbrev hedrar alla singlar med 30% rabatt på knivslipningar!

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på prenumerationer hos Knivbrev.se

Vanliga frågor

Hur skickas knivarna säkert till Knivbrev för slipning?

Knivbrev skickar ut ett specialdesignat kuvert och patenterade knivskydd. Allt du behöver för att skicka dina knivar tryggt och säkert till dem för slipning ingår. Du får hem ett starkt Knivbrev-kuvert, anpassningsbara knivskydd, och en returetikett där portot redan är betalt av Knivbrev. Instruktioner för hur du packar knivarna säkert finns också med.

Vad kostar frakten när jag använder Knivbrev?

Ingen extra kostnad för dig! Knivbrev står för portot både till och från sliperiet. När du skickar dina föremål med det medföljande Knivbrevet är returfrakten redan förbetald. Det finns även möjlighet att välja försäkrad transport för extra trygghet.

Kan jag försäkra mitt Knivbrev?

Ja, för extra säkerhet erbjuder Knivbrev möjligheten att försäkra ditt Knivbrev. Med försäkringen är dina föremål skyddade till fullt nyvärde, upp till 15 000 kr. Detta ger dig 100% spårbarhet och trygghet under transporten. Om du väljer att inte försäkra ditt paket, skickas det som ett säkert varubrev som också går att spåra.

Hur öppnar jag Knivbrevet korrekt när det anländer?

När du mottar ditt Knivbrev, se till att öppna det på rätt sätt genom att försiktigt riva av den perforerade remsan nederst, som anvisas med en pil. Detta säkerställer att innehållet förblir intakt och förbereder det för enkel återsändning.

Hur anpassar jag knivskydden till mina knivar?

Knivskyddens längd är justerbar för att passa olika knivstorlekar. Lägg kniven intill skyddet och klipp av skyddet där handtaget slutar. Det är viktigt att inte ens en liten del av handtaget täcks av skyddet. Instruktioner och bilder för anpassning medföljer, vilket gör processen enkel och säker.

Så här använder du din Knivbrev rabattkod

  1. Utforska sortimentet: På Knivbrev hittar du ett brett utbud av kvalitetsknivar och tillbehör för alla dina köksbehov.
  2. Välj "Till beställning": När du är redo, fortsätt genom att välja "Till beställning" för att påbörja din beställningsprocess.
  3. Ange dina uppgifter: Fyll i dina personuppgifter som namn och kontaktinformation för att komma ett steg närmare ditt köp.
  4. Använd rabattkod: Om du har en rabattkod, leta efter det specifika fältet för att ange den. Om inget fält finns, kan eventuella rabatter redan vara tillämpade.
  5. Slutför ditt köp: Följ de sista stegen för att avsluta ditt köp och börja se fram emot leveransen av dina nya kvalitetsprodukter från Knivbrev.