Kronan rabattkod

Aktuella Kronan rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Kronan

Handla dina barnvagnar, sittvagnar, cyklar och andra barnprodukter av hög kvalité hos Kronan!

Utgångna rabattkoder från Kronan

50% rabatt
Erbjudande

Sommarrea - Upp till 50% rabatt

Historia

Kronan grundades 1997 och då sålde de endast cyklar. Det hela började med att det svenska försvaret skulle ta fram en cykel som skulle ersätta hästar, i början på 1900-talet. Designen på cyklarna hade en stilren design, och idag ser de fortfarande likadana ut. Det har självklart skett en del förändringar, framförallt detaljkvalitén. Idag gör Kronan cyklar i både dam- och herrmodell, med och utan växlar i flera olika färger.

År 2004 togs varumärket över och produktutvecklingen tog fart – Kronan började tillverka barnvagnar. Precis som cyklarna så har Kronans barnvagnar en enkel och robust konstruktion. Vagnarna är säkra och smidiga och de är certifierade med en P-märkning från SP Statens Tekniska Forskningsinstitut. En P-märkning är en kvalitétssymbol som garanterar att produkten som bär märket minst uppfyller de kvalitetskrav som finns uppställda va EU, i Sverige och branschens egna krav.

Utbud

Hos Kronan hittar du barnvagnar och cyklar med tillbehör. Du kan välja mellan tre olika kategorier; barnvagn, sittvagn och cykel. Under kategorin ”barnvagn” kan du välja om du vill ha en liggdel eller sittdel och vilken färg de ska ha. Du kan även välja färg på din sufflett och mjuklift. Att välja ett chassi är enkelt, då Kronan endast har en modell.

Du kan även köpa tillbehör till din barnvagn så som åkpåse, flaskhållare, insektsnät, regnskydd osv. Det finns även en kategori där du kan köpa reservdelar till din barnvagn.

Under kategorin ”sittvagn” kan du köpa Sulkys och här kan du välja mellan olika färger. Du kan även köpa tillbehör (så som regnskydd, pump, väska osv) och reservdelar.

I kategorin ”cyklar” kan du köpa reservdelar och tillbehör (till exempel dubbdäck, blocklås, frampakethållare med mera) till din Kronan-cykel.

Garanti och reklamation

När du köper en barnvagn från Kronan har du förlossningsgaranti, 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt för fabrikationsfel.

Köpvillkor

Hos Kronan har du alltid 14 dagars öppet köp från det att du mottagit din produkt. Du kan välja mellan att betala med faktura eller delbetalning från Klarna, eller så kan du betala med kort.

Om du beställer för över 1000 kronor är fraktkostnaden gratis, annars kostar det dig 49 kronor. Du kan även välja att få din produkt hemlevererad till en kostnad av 199 kronor.

Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar och Kronan levererar alla varor i samarbete med PostNord och Schenker. Om ditt paket är litet (till exempel om du beställt en reservdel eller ett tillbehör) skickas det med posten till din brevlåda.

Kronan rabatt

Vill du spara pengar när du handlar hos Kronan? Då har du kommit rätt! Här på rabatt.se listar vi alla eventuella kronan rabattkoder eller andra kampanjer och erbjudanden. Spara alltid pengar genom att besöka rabatt.se!

Så här använder du din Kronan rabattkod

  1. Välj först ut de produkter du vill införskaffa dig från Kronan.com.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så ser du ett fält med texten "Rabattkod".
  4. Fyll i din Kronan rabattkod och tryck på knappen "Använd rabattkod".
  5. Kontrollera att du erhållit din rabatt och gå sedan vidare till betalningen.