Kutts rabattkod

Aktuella Kutts rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till kutts.se

Andra besökare tittade även på

Kutts

Kutts är en webbutik på nätet som inriktar sig inom hår och skäggvård. Webbplatsen drivs av ett företag från Malmö med kunnig och vänlig personal. De har funnits sedan 2010 och har som mål att erbjuda de absolut bästa maskinerna inom hår och skäggvård. Dessutom siktar de in sig på att ha den bästa kundservicen. Precis som i en fysisk butik så ska det vara en helhetsupplevelse att handla hos dem på nätet.

Produkter

Alla produkter som erbjuds kommer från marknadens bästa märken. Köp frisörsaxar, hårtorkar, locktänger, rakapparater och så vidare i absolut bästa kvalitet. Du hittar varumärken som bland annat Jaguar, Wahl, Moser och Oster. Samma märken som din hårfrisör använder. Moser exempelvis är ett tyskt kvalitetsmärke som du hittar på de flesta frisörsalonger i Sverige.

Leverans och betalning

Betalning sker säkert och smidigt med Klarna Pay. Betala med kreditkort eller via banköverföring. Det går också bra att delbetala genom fakturaservice. Du har dessutom möjlighet att betala med Paypal. Du får snabba leveranser och handlar du för mer än 2000 kr på en och samma gång så får du fri frakt! Kutts har ofta rabattkoder, kampanjer och andra speciella erbjudanden, självklart hittar du alla dessa här på rabatt.se