Laitis rabattkod

Aktuella Laitis rabattkoder och erbjudanden för juni 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Laitis

Kvalitet för proffs och hemmafixare!

Utgångna rabattkoder från Laitis

35% rabatt
Erbjudande

Utgående modeller - Upp till 35% rabatt

Passa på och fynd! Observera gäller enbart enstaka exemplar per artikel, gäller så långt lagret räcker!

Vanliga frågor

Hur kan jag rapportera ett missförhållande hos Laitis?

För att rapportera missförhållanden erbjuder Laitis en visselblåsarlösning via wb.2secure.se eller telefon på 0771-77 99 77. Anonymitet garanteras, och man kan även begära fysiska möten. Använd företagskoden KGK964 vid rapportering för att säkerställa att anmälan riktas korrekt.

Vilka är Laitis värderingar och principer?

Laitis strävar efter hållbar tillväxt med respekt för ekonomiska, sociala, och miljömässiga aspekter. De agerar professionellt och etiskt, med fokus på kunskap, service, och kvalitet. De följer FN:s deklaration om mänskliga rättigheter och ILO:s kärnkonventioner samt har en Code of Conduct som definierar etiska förväntningar.

Hur bidrar Laitis till en hållbar utveckling?

Laitis engagerar sig i cirkulär ekonomi genom att erbjuda serviceverkstad för förlängd livslängd på maskiner, begagnade reservdelar, och regenererad AC-gas. De prioriterar hållbar logistik och erbjuder hyr- och leasingalternativ för att främja resurseffektivitet.

Vad innebär Laitis erbjudande av begagnade bildelar?

Laitis, i samarbete med Autoexperten och KG Knutsson AB, erbjuder över 4,4 miljoner begagnade bildelar. Denna tjänst möjliggör återanvändning av kvalitetssäkrade delar med 1 års garanti, som ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ till nyproduktion.

Hur säkerställer Laitis kvalitet och hållbarhet i sitt sortiment?

Laitis är stolt över att deras arbetskläder och skyddsutrustning, under varumärket Exelar, är OEKO-TEX®-certifierade. Detta garanterar att kläderna är miljövänliga och producerade under ansvarsfulla förhållanden. Exelar-plaggen kombinerar slitstyrka med modern teknik för att bidra till en hållbar framtid.

Så här använder du din Laitis rabattkod

  1. Utforska utbudet: Navigera genom Laitis breda sortiment av verktyg, bildelar och industriutrustning.
  2. Hitta rabattkodsfältet: När du är redo att checka ut, leta efter fältet för rabattkoder under listan på dina valda produkter.
  3. Ange din kod: Skriv in din Laitis rabattkod i det tillgängliga fältet och välj sedan "Använd rabattkupong" för att aktivera din rabatt.
  4. Verifiera rabatten: Kontrollera att rabatten korrekt avdrags från din orders totalbelopp innan du fortsätter.
  5. Slutför köpet: Efter att ha bekräftat att din rabatt är tillämpad, fortsätt till betalning för att avsluta ditt köp hos Laitis.