Laitis rabattkod

Aktuella Laitis rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Laitis

Kvalitet för proffs och hemmafixare!

Utgångna rabattkoder från Laitis

35% rabatt
Erbjudande

Utgående modeller - Upp till 35% rabatt

Passa på och fynd! Observera gäller enbart enstaka exemplar per artikel, gäller så långt lagret räcker!

Norrländskt företag för hemmafixaren och bilentusiasten

Laitis är ett välkänt företag för hemmafixare främst i norra Sverige. De har för närvarande åtta varuhus i bland annat orter som Umeå, Boden och Pajala. Laitis startade redan 1962 i Luleå av Erik Laiti och har nu i mer än 50 år tillhandahållit kvalitetsprodukter till industrin, verkstäder, mackar och hemmafixare. Man har ett bredd sortiment av artiklar inom bildelar, motorsport, verktyg, friluftsliv och hus & trädgård. Laitis är kända för en god branschkunskap, högkvalitativa produkter och personlig service. De är en ledande aktör inom handel med bilreservdelar, maskiner, verktyg och förnödenheter till företag/kommuner och konsument i hela Norrland.

Bor du i södra Sverige eller bara vill slippa att åka till varuhuset så handlar du enkelt och bekvämt i deras webbshop. Hos Laitis hittar du alltid rätt produkt för rätt ändamål. Alla avdelningar hittar du i en meny på den vänstra sidan. Shoppa batterier, bil, bilsport, hem och fritid, maskiner, personlig utrustning, snöskoter och verktyg. Det finns även en avdelning för nyheter och är du ute efter reservdelar till din bil så finns det en enkel sökfunktion där du skriver in ditt registreringsnummer så hittar du rätt del till din bil på en gång. Laitis har över 200 000 artiklar i sitt sortiment.

Fri frakt över 500 kr

Laitis erbjuder säkra betalningsmetoder med Visa eller Mastercard alternativt mot Klarna faktura. De har Trygg e-handelscertifiering. Paket skickas med Schenker eller Posten Privpak. Du får fri frakt över hela Sverige på alla beställningar över 500 kr. Skulle du mot förmodan inte gilla ditt köp så har du 30 dagars returrätt.

Behöver du hjälp från deras kundtjänst så kontaktar du dem enklast via deras kontaktformulär. Det går också att ringa eller skriva e-post till dem. Laitis har eget nyhetsbrev och du kan också följa dem på Facebook.

Så här använder du din Laitis rabattkod

  1. Har du en rabattkod eller en rabattkupong från Laitis så använder du den i kassan. Nedanför dina varor klickar du på pluset bredvid rubriken rabattkupong. Då uppkommer det ett fält.
  2. Skriv in din Laitis rabattkod i fältet och klicka sedan på Använd rabattkupong.
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.