Lalandia rabattkod

Aktuella Lalandia rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Lalandia

Vanliga frågor

Vad ingår när jag bokar en semester på Lalandia?

När du bokar en vistelse hos Lalandia får du mer än bara ett ställe att sova. I priset ingår tillgång till Aquadome och Monky Tonky Land under hela vistelsen, städning vid avresa, WiFi i semesterhuset, samt parkeringsplats. Dessutom får du tillgång till flera aktiviteter beroende på vilket center du väljer.

Kan jag besöka Aquadome även på avresedagen?

Absolut! Ditt inträde till Aquadome gäller under hela din vistelse, inklusive avresedagen. Så passa på att njuta av vattenäventyren till sista minuten.

Vilka aktiviteter kan vi förvänta oss på Lalandia i Söndervig?

I Söndervig kan ni njuta av utomhuslekplatser, bollspelsplaner, träffa Monky Tonky, lösa Det Stora Monky Tonky Mysteriet, delta i Den Stora Bananjakten och klappa getter (ej vintertid).

Vad erbjuds för aktiviteter på Lalandia i Billund?

Billund bjuder på shower, träffar med Monky Tonky, turer med Lalandia Expressen, äventyr på skogshinderbanan, multiplaner och andra utomhusaktiviteter samt klappvänliga getter.

Hur fungerar presentkort på Lalandia?

Presentkort på Lalandia kan användas för att boka vistelser samt hos restauranger, butiker och för aktiviteter inom Lalandia. Presentkortet är giltigt i 3 år från utfärdandet och kan inte bytas mot kontanter. Om du har kvar saldo på kortet efter din bokning, kan detta överföras till ett elektroniskt kort i Servicecentret, som sedan kan användas inom resorten.

Lalandia – Din ultimata semesterdestination

Upptäck äventyret med Aquadome

I hjärtat av Lalandia väntar Aquadome, Skandinaviens största vattenpark, där spänning och avkoppling möts. Här kan du dyka ner i värmande tropiska pooler, susa nerför de utmanande vattenrutschkanorna eller bara njuta av en lugn stund i spa-avdelningen. Det är den perfekta platsen för dig som söker både äventyr och avslappning.

Boende som känns som hemma

Oavsett om du föredrar en mysig stuga eller ett rymligt semesterhus, har Lalandia boendet som gör din vistelse bekväm och minnesvärd. Alla boenden är utrustade med allt du behöver för en självständig semester, omgiven av vacker natur. Det är idealiskt för dig som vill ha friheten att utforska på egna villkor.

Aktiviteter för alla åldrar

Lalandia är mer än bara vattenäventyr; här finns aktiviteter för alla smaker. Från bowling och minigolf till klättring och trampolinparken, är det lätt att hitta något som engagerar varje medlem av familjen. Och med restauranger som serverar allt från snabba snacks till gourmetmåltider, finns det smaker för att tillfredsställa alla matälskare.

Så här använder du din Lalandia rabattkod

  1. Utforska Lalandias utbud: Kolla in alla spännande aktiviteter och boendealternativ Lalandia har att erbjuda.
  2. Välj destination och boende: Bestäm dig för vilket Lalandia-center och vilken typ av boende som passar er bäst.
  3. Ange detaljer för din vistelse: Fyll i antalet personer, önskade datum och andra relevanta uppgifter.
  4. Använd din rabattkod: I fältet märkt "Ev. kampanjkod", skriv in din kod och bekräfta med "Nästa".
  5. Bekräfta och spara: Slutför din bokning till ett förmånligt pris och se fram emot en oförglömlig tid på Lalandia.