Lindströms rabattkod

Aktuella Lindströms rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till lindstromsbad.se
Exklusiv

Utgångna rabattkoder från Lindströms

Exklusiv

Andra besökare tittade även på

Lindströms

Lindströms är nordens största butik för golv, bad och kakel. Med över 40 års erfarenhet har Lindströms bad och kakel blivit många personers favoritbutik. De erbjuder ett riktigt brett utbud, fantastiska kundtjänst, säkra betalningar och snabba leveranser!

Hos Lindströms bad och kakel hittar du varumärken som som VEDUM, Tapwell, mora, PERGO, DURAVIT, NORDHEM, GUSTAVSBERG och Kährs.

Lindströms bad och kakel erbjuder väldigt attraktiva priser i men med en Lindströms rabattkod kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem. Självklart hittar du alla rabattkoder, kampanjer och unika erbjudanden för Lindströms här på rabatt.se!

Bakgrund

Lindströms bad och kakel startades redan år 1952 av Manfred Lindström. Då drev Manfred en skrotfirma men blev en dag erbjuden om att få köpa ett helt lastbilsflak med nya badkar. Detta blev starten av företagets inriktning på bad och kakel.

Idag

Idag erbjuder Lindströms bad och kakel ett stort utbud av badrumsinredning, dusch, badkar, blandare, kakel och klinker. Förutom deras populära webbshop så finns de även som fysiska butiker i Malmö och Lomma.Deras butik i Lomma har blivit utsedd till Nordens största fackbutik för bad, golv och kakel.

Gratis varuprover

Kan du inte riktigt bestämma dig för en produkt? är det extra svårt att avgöra bara på nätet vilken typ du ska beställa? Lindströms låter dig helt kostnadsfritt beställa hem varuprover där du i lugn och ro kan bestämma dig för vilken produkt du vill beställa större volymer av.

Här nedan kan du följa hela processen med gratis varuprover.

Så använder du en rabattkod hos Lindströms

  1. Välj först ut vilka produkter du vill handla hos Lindströms.
  2. När du känner dig klar så navigerar du vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett fält med texten "KUPONGKOD".
  4. Där fyller du i din Lindströms rabattkod och trycker sedan på knappen "Använd kupong".
  5. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.