Lush rabattkod

Aktuella Lush rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

50% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 50% rabatt på utvalt!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Lush

Fri frakt

FRI FRAKT på din beställning

Köp Lush leveranspass och få 12 månader av gratis frakt!

Erbjudande

Utforska de senaste nyheterna hos Lush!

Erbjudande

Ge bort ett presentkort som en gåva!

Presentkort kan laddas på med upp till 5 000 kr.

Vanliga frågor

Vad är EcoPops som Lush använder i sina förpackningar?

EcoPops är Lush packmaterial, helt komposterbara och gjorda av majsstärkelse, för att skydda produkter under transport. Känsliga produkter som riskerar att smälta packas i papper eller komposterbart cellofan för extra skydd.

Vilka leveransalternativ erbjuder Lush i Sverige och vad kostar de?

Lush erbjuder Postnord standardleverans till postombud för 49 kr med en leveranstid på 3-5 vardagar. Hemleveransalternativet med Postnord kostar 125 kr. Dessutom finns ett Leveranspass för 270 kr som ger obegränsad standardleverans under ett år.

Hur kan kunder spåra sina paket från Lush?

När Lush skickar en beställning får kunden ett e-postmeddelande med en spårningslänk. Det tar ungefär 24 timmar för länken att aktiveras. För spårning i Sverige rekommenderas PostNords app.

Vad innebär hemleverans från Lush?

Lush hemleverans med PostNord sker på vardagar. Kunden får välja datum och tid för leveransen via en avisering från PostNord. Paket omdirigeras till ett ombud om kunden inte är tillgänglig vid leverans.

Hur fungerar Lush Leveranspass?

Lush Leveranspass är en tjänst som ger kunden fri standardfrakt på alla onlineköp under ett år. Det aktiveras direkt vid köp och används genom att välja "Standardleverans" vid onlinebeställningar.

Lush – Naturlig skönhet för alla

Naturligt val för skönhet och egenvård

På Lush hittar du allt för en skonsam och naturlig skönhetsrutin. Med deras handgjorda och etiskt framställda produkter, som badbomber och ansiktsmasker, får du uppleva skönhet på naturens egna villkor. Lush är den perfekta destinationen för dig som sätter pris på miljövänlig skönhet och kvalitetsmoment för dig själv.

Skönhet utan kompromisser

Hos Lush är hållbarhet och kvalitet nyckelord. Med en stark inriktning på miljövänliga förpackningar och kampen mot djurförsök, står de för en skönhetsupplevelse som är både härlig och ansvarsfull. Upptäck deras utbud av veganska och vegetariska produkter som skonsamt vårdar din hud.

Upplev skönhetens mångfald

Lush breda sortiment inkluderar allt från hårprodukter till fräscha duschgeléer. Varje produkt är en mix av ljuvliga dofter och effektiva ingredienser, perfekt för dig som söker det lilla extra i den dagliga rutinen. För en personlig upplevelse, prova deras unika parfymer som speglar olika stämningar och personligheter.

Så här använder du din Lush rabattkod

  1. Upptäck Lushs sortiment: Utforska ett brett utbud av vårdande hudprodukter och mer hos Lush.
  2. Välj dina favoriter: Hittat något du gillar? Klicka på "Lägg i varukorg" för att samla dina val.
  3. Till kassan: När du är redo att betala, gå till kassan genom att klicka på kundvagnsikonen i högra hörnet.
  4. Ange rabattkod: Vid betalningssteget, fyll i dina kontaktuppgifter och leveransdetaljer. Ange sedan din rabattkod eller presentkort i det angivna fältet.
  5. Bekräfta köpet: Slutför ditt köp och se fram emot leveransen av dina nya vårdande produkter!