Match.com rabattkod

Aktuella Match.com rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Match.com

Erbjudande
Erbjudande

Boka video coaching och optimera din profil!

Erbjudande
Erbjudande

Registrera dig och lägg upp en profil gratis

Vanliga frågor

Hur fungerar prenumerationen på Match?

Prenumerationen på Match öppnar upp dörren till en värld av möjligheter för att hitta seriösa relationer. Genom att bli prenumerant får du ökad synlighet, möjlighet att se vem som gillar dig och besöker din profil, chatta obegränsat och ta del av unika erbjudanden.

Vad erbjuder Match gratis?

Med ett gratismedlemskap på Match kan du skapa din profil, söka och kolla in ett urval av profiler helt kostnadsfritt. Du kan också kommunicera obegränsat med medlemmar som har Tillval Premium. För att uppleva allt Match har att erbjuda till fullo, överväg att teckna en prenumeration.

Hur avslutar jag min prenumeration?

Om du vill avsluta din prenumeration, logga in på Match från en dator. Navigera till "Mitt konto", välj "Min prenumeration" och sedan "Hantera min prenumeration" för att fylla i förnyelseannulleringen. Observera att eventuella kvarstående delbetalningar kan förekomma.

Hur säkerställer jag min säkerhet på Match?

För att garantera din säkerhet på Match, undvik att dela personliga identifierbara uppgifter för snabbt och håll kommunikationen inom plattformen. Säkerhetstips finns tillgängliga för att lära dig hur du navigerar tryggt. Kom ihåg att alltid mötas offentligt och i din egen takt, och ge aldrig ut finansiell information.

Vilka extrafunktioner finns tillgängliga förutom prenumerationen?

Utöver prenumerationen erbjuder Match funktioner som Booster, inkognitoläge och Love Note för att ytterligare förbättra din dejtingupplevelse. Dessa tjänster är fristående och ger dig fler verktyg för att sticka ut och göra intryck. Kommunikation med medlemmar som har Tillval Premium är kostnadsfri.

Så här använder du din Match.com rabattkod

  1. Utforska Match: Besök Match.com för att hitta det prenumerationspaket som bäst matchar dina dejtingbehov.
  2. Bli medlem: Registrera dig för att kickstarta din dejtingresa och möt otaliga singlar.
  3. Välj prenumeration: Uppgradera ditt medlemskap med skräddarsydda prenumerationsval för att maximera din upplevelse.
  4. Använd rabattkod: Ange din rabattkod vid behov; annars är dina rabatter redan aktiverade.
  5. Komplettera prenumeration: Fullfölj processen för prenumeration eller medlemskap och se fram emot spännande nya möten.