Match.com rabattkod

Aktuella Match.com rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till se.match.com

Match.com

Visste du att internet är den vanligaste platsen där människor träffar sin partner? Match.com är en av världens största nätdejtingsajter. Bara i Sverige får match.com ca 15 000 nya medlemmar varje månad! Oavsett om du letar efter en trevlig utekväll eller efter ditt livs kärlek kan du med Match.com träffa människor som du inte skulle träffat annars!

  • 15 000 nya medlemmar varje månad
  • Finns på datorn, surfplattan och mobilen
  • Säker nätdejting

Hos rabatt.se hittar du de senaste erbjudandena hos Match.com!

Störst på nätdejting

Nätdejtningsajten Match grundades 1995 i USA och är en del av IAC (InterActiveCorp). Match finns i mer är 25 länder runt om i världen. I Sverige har Match funnits sedan 2002. Varje månad får den svenska Match.com sidan ca 15 000 nya medlemmar. Varje vecka dejtar 6 700 svenska singlar någon de träffat på Match.com. Man arrangerar också olika mingelkvällar och aktiviteter som alla medlemmar bjuds in till, ett så kallat Match-event.

Gå in på den svenska sajten och kom igång. Du kan kostnadsfritt skapa en profil på Match och börja leta efter andra singlar direkt. För att kunna läsa och skicka mejl, chatta och se vilka singlar som gillar din profil måste du dock vara betalande medlem. Du har 14 dagars ångerrätt från den dag du blir betalande medlem.

Eftersom Match tycker att det ska vara säkert att nätdejta har de också en sida med säkerhetstips som du kan använda för att göra din dejtande så säkert som möjligt. Där får du tips hur du skyddar dig mot obehagliga upplevelser när du nätdejtar.

Betalning hos Match görs med kort, mot Klarna faktura eller PayPal. Följ bloggen på Match.com för dejting-inspiration och följ Match.com på Facebook, Twitter och Instagram. Du kanockså alltid kontakta kundtjänst på: se.support@eu.match.com om du har frågor och funderingar. Där hjälper de sig med alla din frågor och ger dig tips och råd!