Mekonomen rabattkod

Aktuella Mekonomen rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till mekonomen.se

Utgångna rabattkoder från Mekonomen

Andra besökare tittade även på

Mekonomen

Handla reservdelar och biltillbehör online hos Norden ledande aktör i branschen. Snabbt och enkelt. På mekonomen.se kan du handla reservdelar och biltillbehör, samt nu också marina produkter, i lugn och ro – och få dem hemskickade inom bara ett par dagar.

Välj mellan gratis upphämtning i butik eller beställ för mer än 500 kr så får du fri frakt med Posten.

Ledande i Norden på bildelar och billiv

Mekonomen är Nordens ledande aktör inom bildelar och bilverkstäder. Deras nätbutik är en viktig del i deras affärside att göra allt som har med din bil att göra enklare. Med Mekonomen får alla från småföretagaren till mormor ett enklare billiv. På nätet hittar du ett stort utbud av produkter som underlättar för dig att bli vardagsnöjd och trygg med din bil. Med Mekonomen rustar du din bil för förhållanden från minusgrader till hetta. Mekonomen Nordic har verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har nu drygt 200 butiker och cirka 1 100 anslutna verkstäder, vilka arbetar under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner.

Gå in på Mekonomen.se och shoppa bildelar, boka tid på verkstad eller hitta en Mekonomen butik nära dig. I webbshoppen hittar du reservdelar till alla slags fordon. Leta efter delar till ditt fordon genom att fylla i ditt registreringsnummer eller gå in på någon av huvudkategorierna. Dessa hittar du i en meny mitt på sidan. Klicka på reservdelar, tillbehör, däck och fälg, bilvård, verktyg, förbrukning eller Outlet. I Outlet-avdelningen hittar du alltid fynd på alla möjliga slags bilprodukter som bilbarnstolar, snökedjor, batteriladdare, förvaringskorgar och mycket mer för dig, din bil och ditt garage. Nu har man också ett marint Outlet med produkter för båtar och sjöliv. Mekonomen har även kundklubb och mekonomenkort samt säljer fordonsförsäkringar m.m.

Fri frakt över 500 kr

Mekonomen har Trygg e-handelscertifiering och erbjuder flera trygga betalningsalternativ. Du kan betala med kort, Visa, Mastercard eller deras egna Mekonomenkort. Du kan också betala direkt från bank eller mot Klarna faktura. Både Klarna, genom konto, och Mekonomenkortet ger dig möjlighet till delbetalning. Om du väljer att hämta ut din beställning i en Mekonomenbutik så betalar du ingen frakt alls. Väljer du leverans till Postens utlämningsställe så kostar frakten 49 kr i fraktavgift. För beställningar över 500 kronor så bjuder man dock på frakten.

Har du frågor som rör e-handel i Mekonomens webbutik eller produkter så ringer du dem på telefon: 010 49 202 09 eller skriver e-post till adress: e-handel@mekonomen.se. Kundtjänsten har öppet mellan kl. 8-17 på vardagar. Behöver du boka tid på verkstad är det andra kontaktuppgifter som gäller. Se dessa på hemsidan. Mekonomen har som sagt kundklubb som bl.a. ger dig 10 % rabatt på alla köp. De har också eget nyhetsbrev för förtur till kampanjer, erbjudanden m.m. Vill du hålla inkorgen ren så följer du dem på Facebook eller Twitter.

Så använder du en rabattkod hos Mekonomen

  1. En Mekonomen kampanjkod använder du i kundvagnen. Nedanför dina varor ser du texten "Använd kampanjkod".
  2. När du klickar på texten uppkommer ett fält. Skriv in din kampanjkod från Mekonomen i fältet och klicka sedan på "Lägg till".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt enligt din Mekonomen kampanjkod och gå sen vidare med ditt köp.