Middagsfrid rabattkod

Aktuella Middagsfrid rabattkoder och erbjudanden för december 2022

Gå till middagsfrid.se

Andra besökare tittade även på

Middagsfrid

Middagsfrid var först i Sverige med idén att erbjuda hemleverans av middagsmat. Hos Middagsfrid får du färdigplanerade matkassar med recept. Detta ger dig tid att med gott samveta laga god mat av högsta kvalitet.

En femdagarsleverans består av två kassar och ca 25 matvaror. Du får allt du behöver för att laga 5 middagar för 4 personer. Varje veckomeny består av 4 maträtter: en kött, en fisk, en fågel och en vegetarisk rätt. En av dessa räcker till två middagar.

En tredagarskasse består av 3 middagar för 4 personer utifrån ca 17 olika matvaror. Veckomenyn baseras då på 3 av ovanstående maträtter. Med leveransen följer även Middagsfrids veckoblad, med tydliga, utförliga recept och diverse tips kring tillagningen. Middagsfrid levererar hem till dig mellan kl 17-22 på söndag, måndag eller tisdag, beroende på var i Sverige du bor.

Om du har en Middagsfrid kampanjkod anger du den i fältet på andra sidan av beställning och sedan aktiverar du den. Om du inte har någon lämnar du fältet blankt och klickar fortsätt.

Först i Sverige med matkassar till ditt hem

Middagsfrid startades 2007 och var då först i Sverige med iden att leverera färdigplanerade matkassar med recept för att laga goda och nyttiga middagar. De flesta vill helst av allt laga hemlagat men i vardagen är det tyvärr lätt att ta till halvfabrikat. Köper du Middagsfrids matkassar slipper du ha dåligt samvete utan kan alltid servera vällagade och hälsosamma måltider till dig själv och din familj. Deras mycket noga planerade kassar innehåller färska och ekologiska råvaror så att du enkelt kan laga riktigt bra hemlagad mat på ca 30 min. Genom Middagsfrid får du också många bra tips på hur du själv kan spara tid och laga bättre mat. Kassarna planeras än i dag av Middagsfrids grundare Kicki Theander tillsammans med nutritionisten Carina Ålund.

Kicki Theander har personligen fått många priser för sitt entreprenörskap och sina kunskaper inom mat och menyplanering. Bland annat blev hon utsedd till "Årets Entreprenör" av Nya Affärer år 2010, "Årets tjänste-utvecklare" av Nutek år 2009 och "Årets kvinnliga stjärnskott" i Stockholm av Ernst & Young år 2009. Middagsfrids matkassar blev också utsedda till "Sveriges bästa matkasse" av Aftonbladet är 2012. Middagsfrid har idag verksamhet i över 70 av Sveriges kommuner samt i Danmark, Tyskland, Belgien, Schweiz och Kanada.

Via Middagsrfrids hemsida är det lätt att beställa din kasse. Du hittar huvudmenyn längst upp på sidan med länkarna: Så funkar det, Matkassar, På Menyn, Om Middagsfrid, Beställ och Kickis blogg. De olika matkassarna presenteras också längre ner på sidan. Matkassarna finns i följande storlekar: stora, mellanstora, lilla, barn och vego. Maten är vald med hänsyn tagen till näringsinnehåll, miljöpåverkan, smak, pris och tidsåtgång. Med Middagsfrid får du alltid hem riktigt fina råvaror. Ofta t.o.m. färskare än i butik eftersom de köper direkt från leverantören. Varje månad har man dessutom ett tema som t.ex. i januari 2015 "Packa ryggsäcken" med tanke på att detta är en månad med mycket utomhusaktiviteter.

Middagsfrid har Trygg e-handelscertifiering från Rådet för trygg e-handel vilket betyder att deras betalningsalternativ håller högsta branschstandard när det gäller säkerhet. Du kan betala med kort eller mot faktura. Ingen extra avgift tillkommer för leveransen hem till dig utom om du vill ha leverans på en söndag. Man levererar kl. 17 -22 på måndagar, tisdagar eller söndagar, beroende på var du bor.

Middagsfrid har kundservice både på telefon och e-post. Du kan ringa dem på telefon: 08-55117118 mellan kl. 10.00-17.00 (lunchstängt kl. 11.30-12.30) måndag till tisdag och kl. 10.00-15.00 onsdag till fredag. Under söndag, måndag och tisdag finns de även tillgängliga från kl. 17.00- 20:30 för frågor gällande den aktuella leveranskvällen. Föredrar du att e-posta så skriver du till adress: kundservice@middagsfrid.se. De lovar att svara på mail inom 24h.

Vill du veta mer om Middagsfrid och följa dem, även om du inte för närvarande är kund, så har grundaren Kicki egen blogg. De finns också på Facebook, Twitter och Instagram.