Mini in the Box rabattkod

Aktuella Mini in the Box rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till miniinthebox.com

Andra besökare tittade även på

Mini in the Box

MinintheBox är en webbshop som möjliggör för dig som konsument att handlar direkt från Kina. Skippa alla fördyrande mellanhänder och shoppa samma produkter till oslagbara priser via miniinteBox. De har ett enormt utbud av apple tillbehör, samsung tillbehör, gadgets, datortillbehör, modeaccessoarer, kläder, belysning och mycket mer. Dessutom har de alltid mycket fina kampanjer med nedsatta priser.

Fri frakt till Sverige och expressfrakt mot avgift.

Oslagbara priser på allt från IPhone-tillbehör till smycken

MiniintheBox är en one-stop shop som levererar prylar, presenter och elektronik till oslagbara priser direkt från Kina. Produkterna levereras snabbt direkt från tillverkarnas lager. Varför köpa från återförsäljare när du via MiniintheBox kan köpa direkt från källan till de bästa priserna? Dessutom har du möjlighet att få fri frakt ända till Sverige oavsett hur stor eller liten ordern är.

Webbshoppen är lätt att navigera trots det enorma utbudet och det är lätt att registrera sig som användare. Shoppa kategorier som kläder, heminredning, elektronik, smycken, datorer och många fler. MiniintheBox är oslagbara både när det gäller utbud och priser på accessoarer till din telefon, surfplatta och dator. Du shoppar på numer på svenska och får priser i svenska kronor. Klicka sedan bara på den artikel du vill ha och lägg den i din kundvagn. Din varukorg kommer hela tiden att hållas uppdaterad.

Fri frakt

Mini in the Box accepterar alla större kredit- och betalkort och dessutom kan du betala med Paypal. Betalningarna är säkra genom världsledande VeriSign. Leveranstiden är något längre än många är vana vid. Det kan ta 15-30 dagar hela vägen om du väljer fri frakt alternativet. Det är viktigt att vara medveten om detta om du handlar presenter så att du beställer i god tid. Har du bråttom går det dock att få express frakt mot en avgift.