Moderna Försäkringar rabattkod

Aktuella Moderna Försäkringar rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till modernaforsakringar.se

Andra besökare tittade även på

Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar har ett heltäckande utbud och erbjuder en rad olika sakförsäkringar såsom bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, båtförsäkring företagsförsäkring och industriförsäkring.

Moderna Försäkringar har sina rötter i ett av Sveriges äldsta försäkringsbolag, Atlantica - som bildades 1916.

Moderna Försäkringar ingår i en dynamisk försäkringskoncern och kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar de branschen och leder utvecklingen framåt.

Försäkringar till bra priser och enkla villkor

Modernaförsäkringar.se är försäkringsbolaget Moderna försäkringars webbsajt. De är Sveriges femte största försäkringsbolag och erbjuder försäkringar till bra priser och enkla villkor. Hos dem hittar du alla de försäkringar man kan tänkas behöva som privatperson som bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, sjuk och olycksfallsförsäkring. De erbjuder även försäkringar för företag via försäkringsförmedlare. Huvudverksamheten är dock sakförsäkringar och Moderna försäkringar försäkrar såväl bilar, båtar och husvagnar som MC och entusiastbilar. I Moderna försäkringar ingår varumärkena Atlantica, Netviq, Bilsport & MC och Moderna Trygghetsförsäkringar.

Moderna försäkringars webbsajt är lättillgänglig och där hittar du såväl sammanfattande som fullständig information om de försäkringar som erbjuds i huvudkategorierna: ”Bil”, ”Hem”, ”Husvagn”, ”Villa”, ”Fritidshus”, ”Släpvagn”, ”Båt” och ”Person”. I varje kategori finns också ett stort urval av tilläggsförsäkringar eller vad sägs om golfförsäkring eller saneringsförsäkring. Du får också information om skadehantering, dina sidor, information om företaget och särskild information för företag. Och bäst av allt behöver du anmäla en skada så gör du det när som helst lätt online.

Moderna försäkringar är ett handlingskraftigt och nytänkande försäkringsbolag som är en del av Tryg Insurance Group, Norden näst största försäkringskoncern verksamma i Danmark, Sverige och Norge. De har totalt 2.7 miljoner privatkunder och 140 000 affärskunder. Moderna försäkringar har idag drygt 480 anställda över hela Sverige på kontor i Stockholm och flertalet mellanstora svenska städer.

Har du frågor om Moderna försäkringars försäkringsprodukter ringer du dem på telefon: 0200-259 259, mån-fre kl. 08.00-20.00 och fredagar kl. 08.00-17.00 eller skickar e-post till: kundservice@modernaforsakringar.se.

Moderna försäkringar går att följa på Facebook och Twitter.