MrJet rabattkod

Aktuella MrJet rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till mrjet.se

Andra besökare tittade även på

MrJet

Hos MrJet kan du enkelt, snabbt och tryggt hitta och boka din resa. MrJet har specialiserat sig på att ha ett stort utbud av flygbiljetter, hyrbilar, hotell och paketresor.

MrJet är en av Sveriges ledande nätresebyråer och är sedan 2001 en del av ebookers, med verksamhet i 13 europeiska länder och ett av världens största och geografiskt mest utspridda reseföretag.

MrJet samarbetar med de flesta av de större flygbolagen och reseleverantörer av hyrbil och hotell. Bokar du flyg + hotell, eller flyg +hotell + hyrbil på MrJet kan du spara upp till 30 % av priset!

MrJets IATA-certifierade personal gör kvalitetskontroll av all biljettering och biljettutskick. MrJet har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet och uppfyller samtliga krav gällande bankgarantier och försäkringar. När du bokar flyg hos MrJet ingår även försäkring mot flygbolagskonkurs i biljettpriset!

Hos MrJet får du rea på resor

MrJet är hotellspecialist med över 110 000 i sin sökmotor. Du får bra priser och fantastiska erbjudanden från en säker och pålitlig aktör. Du hittar bland annat resor till USA, rea på resor, solresor, cityweekends, londonresor. Att boka billiga resor är möjligt tack vare att MrJet anstränger sig lite extra för att hitta dom allra bästa och mest prisvärda resorna som är aktuella just nu.

Hela världen med MrJet

Hos MrJet är det enkelt och smidigt att boka din resa. MrJet har även en mobilsajt och appar tillgängliga för dig som är i farten. MrJet är din hotellspecialist med över 110 000 hotell tillgängliga. Du får bra priser och fantastiska erbjudanden hos MrJet. För att spara ännu mer kan du också boka olika resepaket med både fly och hotell. MrJet är säker, pålitlig och tillgänglig dygnet runt.

Flyg, hotell och hyrbil

När du bokar resa med MrJet kan du boka hotell men också ett passande flyg och även en lämplig hyrbil. Allt detta kan beställas var för sig eller som paket för att spara ännu mer på MrJet redan låga priser.

MrJet ger dig personlig service

Kundservicen hos MrJet är öppen vardagar och du kan få hjälp med allt som rör din resa. Du kanske behöver hjälp att boka ett flyg eller har frågor om resedokument. Du kan välja att ringa, chatta eller e-posta dina frågor.

Hur du beställer resor hos MrJet

MrJet hemsida är lättnavigerad. På första sidan finns en snabb överblick över vad som är aktuellt, nyheter och eventuella erbjudanden. Du kan redan på första sidan påbörja din resa genom att fylla i resmål och datum. Med hjälp av bland annat Prisbevakaren tar du enkelt reda på när det är billigt att flyga.

Att beställa resor från MrJet

Hos MrJet betalar du din resa med kontokort American Express, Visa eller Mastercard. Du kan också betala med internetbank från dom stora bankerna.

Så här enkelt beställer du resor från MrJet

När du beställer resor från MrJet fyller du i dina önskemål och får fram förslag på billigaste resor. Sökmotor arbetar med att söka igenom alla erbjudanden och tar fram dom bästa alternativen.