Nimara rabattkod

Aktuella Nimara rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

60% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 60% rabatt i Nimaras outlet

50% rabatt
Erbjudande

Upp till 50% rabatt på Nimaras födelsedagsrea!

43% rabatt
Erbjudande

Upp till 43% rabatt på de senaste nyheterna hos Nimara

Erbjudande
Erbjudande

Nimara erbjuder alltid upp till 40% lägre priser!

Erbjudande
Erbjudande

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden!

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Nimara

Fri frakt
Fri frakt

Nimara erbjuder leveranser från endast 99 kr!

Utgångna rabattkoder från Nimara

20% rabatt
Rabattkod

Få 20% extra rabatt på Nimaras outlet

2000 kr rabatt
Erbjudande

Black Friday REA - Upp till 2000 kr rabatt på mängder av produkter

500 kr rabatt
Erbjudande

Spara in upp till 500 kr under Nimaras Black November REA!

Vanliga frågor

Hur effektiv är Nimaras leveransservice?

Nimara erbjuder en snabb och pålitlig leveransservice. Beställningar som görs före kl. 12:00 på vardagar skickas samma dag. Deras leveranser, hanterade av pålitliga transportörer som DB Schenker och UPS, når oftast kunden inom 2-4 vardagar.

Vad innebär Nimaras prisgaranti?

Nimaras prisgaranti säkerställer att kunder alltid får det bästa priset. Om en kund hittar samma produkt billigare hos en annan återförsäljare, matchar Nimara priset. Denna garanti gäller även om Nimara sänker priset på en produkt inom 14 dagar efter köp. Dock gäller inte garantin för produkter i begränsade erbjudanden eller som kräver medlemskap.

Vilka regler gäller för returer hos Nimara?

Nimara tillåter 30 dagars returrätt. Kunder ansvarar själva för returkostnaden, som är 199 kr per låda. För stora eller tunga föremål, som soffor och matbord, används specialtransport och kostnaden för retur är 699 kr per vara. Vid retur ska varan vara i samma skick som vid mottagandet för full återbetalning.

Hur hanterar Nimara reklamationer och transportskador?

Nimara erbjuder 36 månaders reklamationsrätt. Om en produkt är defekt eller skadad, kan kunden begära reparation, utbyte, återbetalning eller prisavdrag. Vid transportskador måste kunden anmäla skadan inom 24 timmar från mottagandet för att få ersättning.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?

På Nimara kan kunder betala med olika kort som Visa, MasterCard och genom Klarna. Inga avgifter tas ut för personliga kort, men för företagskort debiteras transaktionsavgifter. Betalningar sker via en säker och krypterad förbindelse för att skydda kundens uppgifter.

Så här använder du din Nimara rabattkod

  1. Upptäck möbler och inredning: Utforska Nimaras hemsida för att hitta stilrena möbler och inredningsartiklar som passar ditt hem.
  2. Välj och lägg till produkter: När du hittar en produkt som tilltalar dig, klicka på "Lägg till i varukorgen" för att samla dina favoritartiklar.
  3. Gå till kassan: Efter att ha valt dina produkter, godkänn Nimaras villkor och fortsätt genom att klicka på "Gå till kassan".
  4. Använd din rabattkod: I kassan, ange din rabattkod i det angivna fältet under dina valda varor och klicka på "Tillämpa" för att aktivera rabatten.
  5. Slutför köpet: Se till att rabattkoden har reducerat priset korrekt och avsluta därefter din beställning med tillfredsställelse över din besparing.