NordVPN rabattkod

Aktuella NordVPN rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

73% rabatt
Rabattkod
Exklusiv

73% rabatt på din beställning

66% rabatt
Rabattkod

66% rabatt på 2-års plan

75% rabatt
Erbjudande

75% rabatt på ditt köp och 3 månader gratis!

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos NordVPN

Utgångna rabattkoder från NordVPN

69% rabatt
Erbjudande

Cyber Monday REA - 69% rabatt på NordVPN

Få 3 extra månader GRATIS!

45% rabatt
Erbjudande

Upp till 45% rabatt på flertal erbjudanden!

Erbjudande
Erbjudande

NordVPN erbjuder över 5000 VPN-Servrar

Välj bland tusentals servrar i 60 länder!

Vanliga frågor

Vad är en VPN och varför är det nödvändigt att använda en?

En VPN (virtuellt privat nätverk) skyddar din internetanslutning och personliga integritet. Den skapar en krypterad tunnel för dina data, döljer din IP-adress och säkrar användningen av offentliga Wi-Fi-hotspots. Användning av VPN är avgörande för att skydda din information från övervakning och spårning online, särskilt på offentliga nätverk, och för att bibehålla privat surfning och kommunikation.

Hur förbättrar NordVPN min online-säkerhet?

NordVPN förbättrar din online-säkerhet och integritet genom att omdirigera din internettrafik via en fjärrserver och kryptera den. Detta skyddar effektivt din identitet och plats på internet. Genom att kryptera din data blir du skyddad från externa aktörer, vilket är avgörande för att säkra din surfning och personliga uppgifter. NordVPN tillhandahåller även extra skydd mot onlinehot som skadlig programvara och webbtrackers, vilket ytterligare stärker din säkerhet på internet.

Vilka är de primära användningsområdena för NordVPN?

NordVPN erbjuder en mångsidig lösning för en rad olika online-aktiviteter. Det inkluderar säker åtkomst till betalda streamingtjänster såsom Amazon Prime, Disney Plus och HBO, även under resor. Med NordVPN kan du enkelt undvika geografiska begränsningar och säkerställa att dina aktiviteter online, vare sig det är shopping, spel eller användning av sociala medier, förblir privata och säkra. NordVPN är därför en perfekt lösning för att skydda din digitala närvaro över ett brett spektrum av användningsområden.

Hur betalar man för NordVPN och vad gäller för återbetalningar?

NordVPN accepterar flera betalningsalternativ, inklusive kreditkort, PayPal, och kryptovalutor, vilket ger flexibilitet vid köp. Prenumerationen debiteras i förväg för hela perioden, och du kan avbryta prenumerationen via NordAccounts 'Fakturering'-sektion. NordVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att säkerställa kundnöjdhet.

Är det lagligt och säkert att använda NordVPN?

Ja, det är lagligt att använda VPN-tjänster som NordVPN i de flesta länder. Det är säkert att använda en pålitlig VPN-leverantör som NordVPN, som erbjuder robust kryptering och skydd av personliga data. Det är dock viktigt att följa lokala lagar och regler när det gäller användningen av VPN för till exempel streamingtjänster.

Så här använder du din NordVPN rabattkod

  1. Välj abonnemang: Börja med att välja det NordVPN-abonnemang som passar dig bäst. Ju längre abonnemang, desto mer sparar du!
  2. Använd rabattkod: När du kommer till betalningen, leta efter texten "Har du en kupong". Skriv in din NordVPN-kupong i fältet och klicka sedan på "Lägg till".
  3. Verifiera rabatten: Kontrollera att rabatten har tillämpats korrekt innan du fortsätter med betalningsprocessen.
  4. Njut av säker surf: Efter slutförd betalning är det bara att se fram emot en säker och anonym surfupplevelse med NordVPN.