NordVPN rabattkod

Aktuella NordVPN rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

81% rabatt
Rabattkod

81% rabatt på din beställning

66% rabatt
Rabattkod

66% rabatt på 2-års plan

58% rabatt
Rabattkod

58% rabatt på 1-års plan

70% rabatt
Fri frakt

70% rabatt + 1 månad GRATIS

Verifierad bästa rabattkoden på marknaden!

Erbjudande

NordVPN erbjuder över 5000 VPN-Servrar

Välj bland tusentals servrar i 60 länder!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos NordVPN

Utgångna rabattkoder från NordVPN

45% rabatt
Erbjudande

Upp till 45% rabatt på flertal erbjudanden!

Företaget grundades 2012 med syfte att tillhandahålla VPN-tjänster för alla personer som endera behövde lokalisera sin internettrafik, eller som helt enkelt ville öka sin nivå av anonymitet och säkerhet. En viktig del av deras ambition var att låta människor undkomma vad de upplevde vara en ständigt mer tilltagande övervakningskultur, där enskilda personer i egenskap av internetanvändare övervakades i ett flertal led.

Om vi spolar fram några år så är NordVPN numera ett av de allra mest populära alternativen för VPN-tjänster på internet. Tack vare återkommande kampanjer och återkommande erbjudanden har de blivit en favorit för allt ifrån livstidskonton till månadsabonnemang. Vad som får dem att sticka ut ur mängden är att de har ett stort antal servrar och kan säkerställa hög hastighet på varje enskild sådan. Och som en garanterad loggfri VPN-tjänst har de fått ett högt förtroende hos användare från hela världen.

Enligt dem själva så strävar de hela tiden efter att leva upp till det gamla klassiska internetmottot gällande frihet och valmöjligheter för varje enskild användare. En del av detta är att leva upp till det så kallade kanariefågelsystemet där de lovar informera sina användare om de någon gång skulle få en officiell förfrågan gällande att lämna ut information om sina användare. Om detta skulle ske så kan man som användare ändå vara trygg i vetskapen att de faktiskt inte har någon information att lämna ut då de inte sparar loggar.

Genom att stödja samtliga standardiserade lösningar för VPN-anslutningar, så som OpenVPN, IKEV2, TCP- och UDP-anslutningar samt sin egen variant av WireGuard-protokollet så kan de täcka alla användares behov. Med NordVPN får man även tillgång till appar för såväl Android som iOS och iPadOS. Mer omfattande tillgänglighet får man leta efter.

Bakgrund och historik

Den som vill ha en bättre förståelse för den kultur som NordVPN kommer ifrån måste tillåta sig själv blicka bakåt till 2012 och den enorma internetexpansionen. Sociala nätverk och medietjänster var ännu inte utbredda i den utsträckning som vi numera tagit för given. Men många entreprenörer, däribland grundarna av NordVPN, såg att det växande marknaden för internettjänster skapade en sorts gråzon. Inte bara började det att dyka upp en efterfrågan gällande att kunna byta IP-nummer för att framstå som en användare från att annat land, utan även en efterfrågande gällande att helt enkelt vara mer anonym på internet.

Men det var ännu inte riktigt klart vilket sätt som var det bästa sättet att realisera denna ambition. NordVPN valde att fokusera på så kallade virtuella privata nätverk (VPN) där man genom att ansluta till ett virtuellt nätverk gör så att ens egen internettrafik så att säga mellanländer hos ett nätverk i ett valfritt land. Detta gör att det för den sajt man besöker, eller tjänst man använder, helt enkelt inte går att avgöra i vilket land man befinner sig. Utöver att öka anonymiteten så skapar detta även större säkerhet då det inte framgår vem som är ursprunget till trafiken.

Att använda VPN har blivit vanligt bland såväl folk som vill öka sin anonymitet som vill ha möjligheten att lokalisera din internettrafik. På senare tid har de valt att st��dja modern och banbrytande teknik så som WireGuard vilket gör att man med NordVPN kan vara trygg i vetskapen att man har en VPN som hela tiden ligger i framkant.

Detta talar sitt tydliga språk avseende att man alltid kommer kunna använda internet på det sätt som de en gång i tiden var tänkt att användas, nämligen anonymt och på sina egna villkor. Detta är ett av de främst och mest viktiga skälen till varför VPN-tjänster som NordVPN inte bara är behändiga utan i många avseenden helt enkelt ett måste om man vill vara trygg på nätet.

Vad är NordVPN och vad erbjuder de?

NordVPN är en av världens allra mest populära VPN-tjänster. Vad detta innebär är att de tillhandahåller möjligheten för sina kunder att ansluta till ett Virtuellt Privat Nätverk (VPN). Denna sorts nätverk är en möjlighet att låta sin internettrafik ta en omväg vilket säkerställer att såväl det egentliga ursprunget döljs, som att mottagaren upplever att man kommer från en annan plats. Denna sorts nätverk används numera vanligtvis för att man som internetanvändare ska kunna säkerställa hög nivå av anonymitet, och kunna ta del av den sorts innehåll som annars endast är tillgängligt för personer från vissa länder.

NordVPN – Marknadsledande inom VPN

Numera har man ett stort antal VPN-leverantörer att välja mellan. Ibland kan det till och med verka som att marknaden nästan är helt och hållet mättad. Med det är en enorm skillnad mellan gamla pålitliga aktörer och uppstickare. NordVPN har sedan 2012 visat sig vara ett riktigt bra val för alla som behöver en stabil och pålitligt VPN. Bäst av allt är förmodligen att de hela tiden har utökat sin verksamhet, och erbjuder numera fler platser och protokoll än någonsin tidigare.

Det tydligaste exemplet på detta är att de nyligen lanserade sin egen variant av WireGuard-protokollet, som de valt att kalla för NordLynx, vilket innebär att användare som ofta växlar mellan WiFi och mobildata aldrig behöver uppleva problem gällande att VPN-tjänster hänger sig eller återansluter långsamt.

På många sätt har de kommit att bli en sorts synonym med VPN då de helt enkelt är så välanvända. Med flera miljoner vändare runt om i världen har de visat sig vara en given vän för alla som vill ha tillbaka sin anonymitet eller helt enkelt vill ha kontroll över sitt IP-nummer. Det finns många anledningar att använda en VPN och med NordVPN kan man vara säker på att samtliga anledningar uppfylls.

Avancerad säkerhetsteknologi

Det finns många anledningar till varför du ska använda just NordVPN. Några exempel är:

  • Dubbel datakryptering.
  • Väldigt snabba servrar över hela världen.
  • Smidigaste och bästa mjukvaran, enkelt att komma igång!
  • NordVPN sparar inte några loggar över huvud taget!
  • Deras VPN-tunnel är blixsnabb!
  • Automatiskt killswitch.

Säker och trygg internetanslutning

Med hjälp av NordVPN får man chansen att trygga och säkra sin internetanslutning. Inom datorvärlden så finns det många snarlika benämningar på olika tekniker som säkerställer att man som användare låter datortrafiken passera genom en sorts säkerhetsvägg.

Brandvägg och VPN är två vanliga begrepp. Med NordVPN får man en VPN vilket inte bara gör att det blir omöjligt för eventuella angripare att komma i kontakt med ens dator, utan även att man själv får kontroll över varifrån ens trafik kommer.

På så sätt kan man se en VPN som en garanti för att ens egen internetanslutning alltid är säkrad oavsett om man ansluter hemifrån eller på ett allmänt WIFI. Litar du verkligen på din internetleverantör? Med en VPN så behöver du aldrig tveka. Väljer du NordVPN så vet du även att hastigheten är tillräckligt hög för att inte försämra din internetupplevelse.

Fungerar på flera olika enheter samtidigt

Den som skaffar ett abonnemang hos NordVPN behöver aldrig oroa sig för att inte vara tryggad. De tillhandahåller nämligen appar och program för ett flertal tjänster. Det spelar ingen roll huruvida man använder Linux, Windows, macOS, Android, iOS eller iPadOS.

NordVPN har satsat på brett stöd för att så många använder som möjligt ska få uppleva problemfritt surfande. Och bäst av allt är att man kan använda sitt konto på sex enheter på en och samma gång. Det betyder att hela familjen, eller ens vänner, kan ta del av samma nivå av säkerhet. En unik chans att säkra hemmets alla datorer.

Blixtsnabb anslutning från världens alla hörn

NordVPN utökar ständigt sitt utbud av platser och kan i skrivande stund erbjuda närmare sextio olika länder som anslutningspunkter. Då samtliga platser består av höghastighetsanslutningar som kan tillgodose ett enormt antal användare så behöver man aldrig oroa sig för dålig anslutning.

Man kan vara säker på att ta del av smidig streaming och problemfritt internet. Om en viss plats mot förmodan skulle vara överbelastad är det bara att välja en annan. Detta är en oerhört smidigt och gör att man ofta kan få ut mer av internet än annars. Använder man många utländska tjänster kan man med fördel välja en utländsk VPN-anslutning och på så sätt ibland få riktigt snabb anslutning.

Oerhört välanvända och omtalade

Det är få övriga VPN-tjänster som kan skryta med att vara så pass omtalade som NordVPN. De har nämligen analyserats och diskuterats i ett enormt antal helt oberoende publikationer. De har ständigt fått bra recensioner för att deras VPN-tjänst håller konsekvent hög hastighet utan problem.

Därför har de blivit rekommenderade av i stort sett samtliga relevanta recensionssajter och tidningar. Det är förmodligen få andra VPN-tjänster som kan skryta med att ständigt ranka högt i recensioner.

Stor möjlighet att välja prissättning

Utöver det stora antalet erbjudanden och kampanjer som NordVPN ständigt tillhandahåller så kan man få rabatt genom att välja en mer långvarig prenumeration. De tillhandahåller prenumerationer från en månad till tre år. Desto längre man väljer att ta del av deras tjänster, desto större rabatt får man ta del av. På så sätt kan man med tjäna upp till 70% bara på att välja rätt abonnemang. Men oavsett vilken abonnemangstid kan väljer så kan man vara säker på att få samma funktionella och lättanvända VPN-tjänst.

Bra val för streaming

Oavsett om du strömmar film via Netflix, musik via Spotify eller vill titta på Svtplay utomlands så kan du vara säker på att NordVPN gör det möjligt. Anledningen är att samtliga av deras servrar är så kallade höghastighetsservrar som klarar av de höga hastigheter som krävs för problemfri streaming. Detta är en av de främsta anledningar till varför man faktiskt bör välja NordVPN. De har gång på gång visat sig vara ett perfekt val för alla som värdesätter hög hastighet för streaming.

Enkel VPN-prenumeration

Med NordVPN behöver man aldrig oroa sig för att det ska uppstå problem med sin prenumeration. Man kan med all enkelhet betala med valfritt bank- och kreditkort och prenumerationen löper under så lång tid som man har valt. Detta innebär att man inte behöver bekymra sig över manuell förnyelse. Utan problem kan man nyttja sin VPN under hela perioden som man har valt.

Vad särskiljer dem från konkurrenterna?

Jämfört med övriga VPN-leverantörer så har NordVPN visat vara ett riktigt bra helhetsalternativ. De kan erbjuda tillräckligt höga hastigheter för att säkerställa en upplevelse som är minst lika bra som ens egen internetanslutning.

Därför kan man alltid vara ansluten via NordVPN och dra fördelar av en VPN utan att behöva bekymra sig över att internet ska bli segare. Då de även har ett så pass brett stöd avseende protokoll och operativsystem så kan man även använda deras tjänster på samtliga enheter. Många har poängterat att NordVPN på många sätt är unika när det kommer till att helt enkelt fungera.

NordVPN erbjuder rutinmässigt rabatt och kampanjer för såväl nya som befintliga användare. På så sätt kan man aldrig förlora på att vara kund hos dem. Prissättningsmässigt så är de helt enkelt förmånliga. Och tekniskt sett så är det nog inte många andra VPN-tjänster som kan påstå sig mäta sig med den tillgänglighet som NordVPN gjort sig kända för. På så sätt måste man säga att de faktiskt ligger före sina konkurrenter i nästan samtliga hänseenden.

NordVPN rabatt

NordVPN erbjuder redan väldigt låga priser för deras tjänst. Med hjälp av en NordVPN rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du skaffar ett abonnemang hos dem. Självklart hittar du alla NordVPN rabattkoder och kampanjer här på rabatt.se!

Så här använder du din NordVPN rabattkod

  1. Välj först ut vilket abonnemang du vill teckna hos NordVPN. Du sparar pengar genom att välja längre bindningstid.
  2. Vid betalningen ser du en liten text "Har du en Kupong". Fyll där i din NordVPN kupong och klicka på knappen "Lägg Till".
  3. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare med betalningen.