Oliver & Eva rabattkod

Aktuella Oliver & Eva rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till oliverocheva.se

Andra besökare tittade även på

Oliver & Eva

Hos Oliver och Eva köper du sexleksaker och andra vuxenprodukter tryggt säkert på nätet. De erbjuder teknisk säkerhet när det gäller dina betalning men även en annan slags säkerhet.

Hos Oliver och Eva möts du aldrig av stötande bilder och får alltid utförlig information om alla produkter. De säljer alla typer av vuxenprodukter som dildos, masturbatorer, strap-ons, glidmedel, kondomer m.m. Dessutom erbjuds du som kund alltid fri frakt, diskreta paket och 30 dagars öppet köp.

Säker handelsplats för intimleksaker på nätet

Oliver och Eva är ett svenskt företag som säljer sexleksaker och andra vuxenprodukter. De har ambitionen att du ska kunna få samma service i deras webbutik som i en fysisk butik. Samtidigt som du får bekvämligheten att handla i ditt eget hem. Alla deras produkter har hjälpsamma beskrivningar, tekniska specifikationer och ibland har du också möjlighet att se en instruktionsvideo. Butiken vänder sig till både singlar och par och hos Oliver och Eva ska det vara tryggt att handla sexleksaker utan att behöva vara rädd för att mötas av stötande bilder eller information. Butiken har fått många omnämnanden i svensk press som t.ex. Veckorevyn, Dagens Nyheter, Aftonbladet m.fl.

Oliver och Eva har en snygg webbutik. Du navigerar genom huvudmenyn på toppen av sidan där du hittar huvudkategorierna sexleksaker, glidmedel och oljor, övrigt, presenter och spel, rea, samt tips och råd. Du hittar alla typer av vuxenleksaker, allt från dildos och strap-ons till masturbatorer och glidmedel. De har också en REA-avdelning där du kan göra fynd till riktigt låga priser. På hemsidan hittar du också länkar som tar dig direkt till parleksaker, veckans erbjudande eller designerleksaker.

Alltid fri frakt

Hos Oliver och Eva betalar du med kort, genom direktbetalning eller mot faktura. Betalning med VISA och Mastercard sker enkelt och säkert via ePay med Verified by Visa och Mastercard Securecode. Direktbetalningar från Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea sköts via Payson. Fakturering sker till din inkorg genom Billmate och du betalar inte förrän du fått din vara. Det är fri frakt på alla beställningar från Oliver och Eva och allt packas i diskreta paket. Du får ett vadderat kuvert eller en vanlig brun wellpapplåda utan logotyper eller annat som kan visa vad det är du köpt eller från vilken butik du har beställt. Alla leveranser sköts av Posten enligt deras vanliga rutiner.

Kundtjänst hos Oliver och Eva når du via e-post: kundtjanst@oliverocheva.se. De lovar att svara inom 24 timmar. De har ett eget nyhetsbrev som du kan prenumerera på för att få löpande information, erbjudanden och rabattkoder. De har också en egen blogg där de ger information om t.ex. ägglossning, sex efter förlossning, kondomer och deras produkter. Oliver och Eva finns också på Facebook, Twitter, Pinterest, Goggle+ och Instagram.