Panda Security rabattkod

Aktuella Panda Security rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till pandasecurity.com

Utgångna rabattkoder från Panda Security

Andra besökare tittade även på

Panda Security

Panda Security har olika produktlinjer, för företag och hemanvändare: säkerhetsprogram,antivirusprogram och säkerhetstjänster. Alla deras lösningar backas upp av teknisk support, som består av ett expertteam av fackmän och finns tillgängligt hela tiden.

Ledande Antivirus program

Panda Security är ett spanskt företag som tillhandahåller säkerhetslösningar för internet. Företaget startades 1990 och har sen dess vuxit till att bli ett av Europas topp 100 software företag. Man säljer numer sina produkter i ca 195 olika länder varav man har fysisk närvaro i 80 av dessa. Det amerikanska huvudkontoret ligger i Florida medan det Europeiska huvudkontoret fortfarande ligger i Spanien. Företaget räknas i branschen sedan 2013 som ett visionärsföretag snarare än ett nischföretag. Panda har under åren vunnit många prestigefyllda priser för sina antivirus program bl.a i Ryssland, Sydamerika och Malaysia.

För dig som svensk konsument köper du deras antivirus program på nätet i deras svenska webbshop. Med hjälp av deras mjukvara skyddar du dig mot virus, bedragare på nätet och datastöld. Dessutom andra funktioner som föräldrakontroll. Du får också möjlighet att säkerhetskopiera alla dina viktiga data. Gå in på hemsidan ock klicka på "Hemanvändare" i navigationsfältet längst upp på sidan. Du får då upp deras sortiment av olika paket från Panda Antivirus till Panda Gold Protection. Det finns också möjlighet att hämta hem testversioner helt gratis.

När du bestämt dig vilken skyddsnivå som är rätt för dig betalar du tjänsten med kreditkorten Visa, Mastercard eller American Express, via direktöverföring från SEB och Nordea eller mot Klarna faktura. Din programvara laddar du sedan ner direkt. Det finns även möjlighet att köpa en installations CD om du föredrar det. Har du frågor som rör webbshoppen ringer du till kundtjänst på telefon: 08-505 532 00. Har du frågor om programvaran kan du fråga Pandas experter i forumet, kolla på Howto-videos på YouTube eller skicka frågor på Twitter. Det finns också en teknisk betalsupport: 0900-205 55 55 (12,50kr/min). Du kan också skicka e-post via ett kontaktformulär som du hittar via länken kundtjänst.

Förutom på twitter och Youtube finns Panda också att följa på Google+ och Facebook. Man har även egen blogg och mediacenter samt RSS-feed. Notera att dessa funktioner är på engelska.

Så använder du en rabattkod hos Panda Security

  1. Om du har en Panda marknadsförings eller kupongkod använder du den i kassan. I första steget, din kundvagn, ser du nedandför dina produkter in liten text i blått "Lös in rabattkupong".
  2. När du klickar på texten uppkommer ett fält där du skriver in din rabattkupong.
  3. Klicka därefter på "Lös in". Kontrollera att du fått din rabatt och gå vidare med ditt köp.